fbpx

HI! Ik ben Salina

En sinds 3 januari 2018 ben ik onafhankelijk demonstratrice voor het Amerikaanse merk Stampin’ Up! PaperStar (mijn bedrijf) is echt mijn passie.

Ik geloof er heilig in dat (creatief) bezig zijn met je handen wonderen doet voor je mentale gezondheid. 

Bezige bij

Met mijn chaotische (ADHD) hoofd ben ik altijd in de weer. Ik ben dan ook full time ondernemer met 2 bedrijven. Naast PaperStar heb ik ook nog een coachpraktijk: VIA Salina. Daar help ik mensen met chaotische hoofden aan meer rust, routine en vrijheid in hun leven. Klik op de naam om hier ook meer over te weten te komen!

Natuurlijk werk ik niet alleen maar. Ik ben mama van Luuk (2012) en sinds 2005 de partner van Bas. Op 11-11-2011 zijn wij getrouwd en vormen met z’n drieën het meest chaotische en gezellige gezin dat er is. 

Brabant

Woonachtig, geboren (3-9-1985) en getogen in het pittoreske Helvoirt. Een dorp tussen Tilburg en Den Bosch in het mooie Noord-Brabant. Het bourgondische leven en gezelligheid zit in mijn bloed. 

Ook handig voor onze zuiderburen om de prachtige spulletjes van Stampin’ Up! op te halen. 

Het is trouwens geen voorwaarde om dicht bij mij te wonen om in mijn team te komen hoor ;-). De live teamdagen vinden alleen wel in Brabant plaats. 

Wil je meer over me weten? Stuur me gerust een mail op salina@paperstar.nl.

Voor nu: Geniet van de mooie spullen van Stampin’ Up! Wil je iets weten, schroom niet!

 

Lieve creatieve groet,

Salina

 

Vraag gratis de digitale catalogussen aan

Vraag de gratis jaarcatalogus én minicatalogus aan van Stampin' Up! De jaarcatalogus bevat alle basisartikelen, materialen & stempelsets die het gehele jaar door te verkrijgen zijn. De minicatalogus komt ieder half jaar uit. Deze is helemaal afgestemd op het jaargetijde.

 

* Als je de catalogussen aanvraagt, dan stuur ik je regelmatig leuke acties en nieuwtjes. Je kunt je natuurlijk ieder moment uitschrijven.

Gelukt! Je ontvangt binnen een kwartier de catalogus(sen) in je mailbox. Niks ontvangen? Check eerst je spambox en stuur me anders een berichtje.