fbpx

Salina van den Nieuwenhuizen – Knura

 

3 september 1985

Eigenares PaperStar*

Onafhankelijk Demonstratrice Stampin’ Up! sinds 2008

Creative Coach – Leidinggevende – Teamcoach – Ondernemer – Provocatief Coach – Mama

Chaotisch – Vrolijk – ADHD – Emotioneel – Standvastig – Relaxt – Kletskous – beetje gek

 

 

HI! Ik ben Salina

En sinds 3 januari 2018 ben ik onafhankelijk demonstratrice voor het Amerikaanse merk Stampin’ Up!

PaperStar* (mijn bedrijf) is mijn passie.

Creatief bezig zijn helpt mij om te relaxen naast mijn drukke baan en verantwoordelijkheden.

Bezige bij

Met mijn chaotische (ADHD) hoofd ben ik altijd in de weer. Ik werk bijna full time als leidinggevende van een Team van 16 opleidingsontwikkelaars bij NCVB Bedrijfsopleidingen en daarnaast is PaperStar* mijn bedrijf en uit de hand gelopen hobby. 

Natuurlijk werk ik niet alleen maar. Ik ben mama van Luuk (2012) en sinds 2005 de partner van Bas. Op 11-11-2011 zijn wij getrouwd en vormen met z’n drieën het meest chaotische en gezellige gezin dat er is. 

Brabant

Woonachtig, geboren (3-9-1985) en getogen in het pittoreske Helvoirt. Een dorp tussen Tilburg en Den Bosch in het mooie Noord-Brabant. Het bourgondische leven en gezelligheid zit in mijn bloed. 

Ook handig voor onze zuiderburen om de prachtige spulletjes van Stampin’ Up! te bestellen of op te halen (maar 35 min van de Belgische grens, amai!) 

Het is trouwens geen voorwaarde om dicht bij mij te wonen om in mijn team te komen hoor ;-). De live teamdagen vinden alleen wel in Brabant plaats. 

Wil je meer over me weten? Stuur me gerust een mail op salina@paperstar.nl.

Voor nu: Geniet van de mooie spullen van Stampin’ Up!
Wil je iets weten, schroom niet!

 

Liefs & Creatiefs,

Salina

 

Oh leuk, als eerste op de hoogte!

Kom je bij mijn besloten VIC (very important clients) whats app groep? Daar vertel ik je als eerste de laatste nieuwtjes, deel ik winacties en leuke inspiratie. In deze groep kan alleen in berichten zetten, zodat je geen overload aan overbodige informatie krijgt. Klik (wanneer je met je mobiel dit leest) op onderstaande knop en kom erbij!

Vraag gratis de digitale catalogussen aan

Vraag de gratis jaarcatalogus én minicatalogus aan van Stampin' Up! De jaarcatalogus bevat alle basisartikelen, materialen & stempelsets die het gehele jaar door te verkrijgen zijn. De minicatalogus komt ieder half jaar uit. Deze is helemaal afgestemd op het jaargetijde.

 

* Als je de catalogussen aanvraagt, dan stuur ik je regelmatig leuke acties en nieuwtjes. Je kunt je natuurlijk ieder moment uitschrijven.

Gelukt! Je ontvangt binnen een kwartier de catalogus(sen) in je mailbox. Niks ontvangen? Check eerst je spambox en stuur me anders een berichtje.