fbpx

Salina Knura

 

3 september 1985

Eigenares PaperStar*

Onafhankelijk Demonstratrice Stampin’ Up! sinds 2008

Creative Coach – Leidinggevende – Teamcoach – Ondernemer – Provocatief Coach – Mama

Chaotisch – Vrolijk – ADHD – Emotioneel – Standvastig – Relaxt – Kletskous – beetje gek

 

 

HI! Ik ben Salina

En sinds 3 januari 2018 ben ik onafhankelijk demonstratrice voor het Amerikaanse merk Stampin’ Up!

PaperStar* (mijn bedrijf) is mijn passie.

Creatief bezig zijn helpt mij om te relaxen naast mijn drukke baan en verantwoordelijkheden.

Bezige bij

Met mijn chaotische (ADHD) hoofd ben ik altijd in de weer. Ik werk bijna full time als leidinggevende van een Team van 19 opleidingsontwikkelaars bij NCVB Bedrijfsopleidingen (Onderwijsgroep Tilburg) en daarnaast is PaperStar* mijn bedrijf en uit de hand gelopen hobby. Ook vanuit PaperStar mag ik een tof team dames ‘leiden’ door hun avontuur bij Stampin’ Up!

Natuurlijk werk ik niet alleen maar. Ik ben mama van Luuk (2012) en kattenmama van Bliksem, onze eigenwijze kater. Daarnaast Journal ik graag met allerlei materialen, lust ik graag een wijntje met vriendinnen en ben ik niet vies van een lekker etentje.

Brabant

Woonachtig, geboren en getogen in het pittoreske Helvoirt. Een dorp tussen Tilburg en Den Bosch in het mooie Noord-Brabant. Het bourgondische leven en gezelligheid zit in mijn bloed.

Ook handig voor onze zuiderburen om de prachtige spulletjes van Stampin’ Up! te bestellen of op te halen (maar 35 min van de Belgische grens, amai!)

Het is trouwens geen voorwaarde om dicht bij mij te wonen om in mijn team te komen hoor ;-). De live teamdagen vinden alleen wel in Brabant plaats.

Wil je meer over me weten? Stuur me gerust een mail op salina@paperstar.nl.

Voor nu: Geniet van de mooie spullen van Stampin’ Up!
Wil je iets weten, schroom niet!

 

Liefs & Creatiefs,

Salina

 

Oh leuk, als eerste op de hoogte!

Kom je bij mijn besloten VIC (very important clients) whats app groep? Daar vertel ik je als eerste de laatste nieuwtjes, deel ik winacties en leuke inspiratie. In deze groep kan alleen in berichten zetten, zodat je geen overload aan overbodige informatie krijgt. Klik (wanneer je met je mobiel dit leest) op onderstaande knop en kom erbij!

Vraag gratis de digitale catalogussen aan

Vraag de gratis jaarcatalogus én minicatalogus aan van Stampin' Up! De jaarcatalogus bevat alle basisartikelen, materialen & stempelsets die het gehele jaar door te verkrijgen zijn. De minicatalogus komt ieder half jaar uit. Deze is helemaal afgestemd op het jaargetijde.

 

* Als je de catalogussen aanvraagt, dan stuur ik je regelmatig leuke acties en nieuwtjes. Je kunt je natuurlijk ieder moment uitschrijven.

Gelukt! Je ontvangt binnen een kwartier de catalogus(sen) in je mailbox. Niks ontvangen? Check eerst je spambox en stuur me anders een berichtje.