fbpx
Stampin Up Logo

Wat is

Stampin’ Up!?

Maar wat is dan Stampin’ Up!??

Stampin’ Up! werd in 1988 door twee zussen opgericht. Zij biedt al ruim dertig jaar kwaliteitsproducten voor handgemaakte papiercreaties en carrièrekansen in de directe verkoop.

Medeoprichtster Shelli Gardner benoemde in 2016 haar dochter Sara Douglass tot CEO.

Sara drukt haar persoonlijke stempel op Stampin’ Up! door haar streven naar verbetering en verlangen om anderen te helpen, maar ook door haar unieke perspectief op de onderneming.

Per slot van rekening is ze met Stampin’ Up! opgegroeid en kan ze nu op haar beurt het bedrijf doen groeien!

Shelli is nog steeds actief als voorzitter van de Raad van bestuur. Haar warmte en invloed blijven voelbaar in het hele bedrijf en binnen onze gemeenschap.

Familie

Shelli en Sara delen de overtuiging dat het bedrijf ver boven henzelf uitstijgt: duizenden demonstrators, klanten en medewerkers werken intensief samen in een diverse gemeenschap. Zij spreken graag van de “Stampin’ Up!-familie”.

Stampin’ Up! is vandaag de dag vertegenwoordigd in de Verenigde Staten, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk en Nederland.

Ben je op zoek naar:

– Kwaliteitsproducten voor je eigen papiercreaties
– Inspirerende bezigheid naast je alledaagse activiteiten
– Nieuwe vriendschappen en een behulpzame gemeenschap
– Een mogelijkheid om wat bij te verdienen

of naar een combinatie van al het voorgaande? Bij Stampin’ Up! vind je wat je zoekt en geef je daar zelf vorm aan. Wij heten je van harte welkom!

Originele tekst: stampinup.nl

Sara en Shelli

Links: Sara Douglas – Rechts: Shelli Gardner

Lijfspreuk

Houden van wat we doen
en delen waar we van houden,

om anderen te helpen genieten van creativiteit
en zo tot waardevolle resultaten te komen …

Hierin maken wij het verschil!

difference product

Of je nou zelfgemaakte kaarten, scrapbookbladen, interieurdecoratie, papierkunst of andere projecten creëert: met onze stempels, inkt en papierproducten kun je bijzondere momenten weergeven, bewaren en (her)beleven. Wij ontwikkelen onze kwaliteitsproducten volgens een uniek systeem van bij elkaar passende kleuren, vormen en designs.

Creatievelingen van alle niveaus kunnen ermee aan de slag. Wij zijn dol op onze producten en we vinden het vooral geweldig om te zien wat jij ermee creëert!

Ons merk staat niet alleen voor het maken van mooie dingen, maar ook voor de banden die creativiteit kan scheppen. Wat ons drijft, zijn de relaties die je aangaat en versterkt door jouw handgemaakte kaarten met persoonlijke woorden erop. Bovendien vinden we het fantastisch als je je creatieve projecten met andere papierfans uitwisselt en daardoor inspiratie krijgt, aangemoedigd wordt en voldoening voelt.

Stampin’ Up! is een internationale gemeenschap van onafhankelijke demonstrators en klanten die hun passie voor papiercreaties delen. Ze bieden elkaar steun bij hun creatieve activiteiten én in het dagelijks leven! Veel creatievelingen kiezen voor ons uit enthousiasme voor de producten en blijven ook voor de contacten en vriendschappen. Als Stampin’ Up!-demonstrator profiteer je van allerlei voordelen en kun je wat bijverdienen door creatieve producten te verkopen die mensen verbinden. Heb je belangstelling? Klik op “Nooit meer alleen” en stap in in mijn team!

 

Bron: stampinup.nl

Vraag gratis de digitale catalogussen aan

Vraag de gratis jaarcatalogus én minicatalogus aan van Stampin' Up! De jaarcatalogus bevat alle basisartikelen, materialen & stempelsets die het gehele jaar door te verkrijgen zijn. De minicatalogus komt ieder half jaar uit. Deze is helemaal afgestemd op het jaargetijde.

 

* Als je de catalogussen aanvraagt, dan stuur ik je regelmatig leuke acties en nieuwtjes. Je kunt je natuurlijk ieder moment uitschrijven.

Gelukt! Je ontvangt binnen een kwartier de catalogus(sen) in je mailbox. Niks ontvangen? Check eerst je spambox en stuur me anders een berichtje.