fbpx

Mini Catalogus Voorjaar

Yes! De meest vrolijke catalogus van het jaar is daar! In deze donkere dagen is wat vrolijk voorjaar meer dan welkom, toch? Klik hiernaast op de plaatjes om door de catalogi te bladeren.

 

Sale A Bration

Zoals je gewend bent ook met de komst van deze mini catalogus een SALE a Bration periode. Van 4 januari tot en met 28 februari cadeautjes verdienen bij elke 60,- van je bestelling!

Voor deze producten geldt wel: op = op! Dus wacht niet tot eind september als er cadeautjes zijn die je heel graag wilt hebben.

 

Voordeelpakket tijdens
de Sale a bration

Tijdens deze sale a bration is er natuurlijk weer een mooie aanbieding voor een voordeelpakket!

Hiermee wordt je demo van Stampin’ Up! en kom je in mijn team de PaperstarS. Of je nu wel of geen klanten wilt werven en/of workshops wilt geven, het voordeelpakket is altijd een goed idee!

Je betaalt 129,- en mag voor 175,- aan spulletjes uitzoeken! Dat is €46,- aan gratis producten.

Hierna krijg je op elke bestelling minimaal 20% korting op al je producten die je koopt!

Tijdens de SALE a Bration van het voorjaar mag je naast deze korting ook nog eens TWEE GRATIS STEMPELSETS uitzoeken!!

Dat mag uit beide actuele catalogussen (dus jaar en voorjaar). De sale a bration stempelsets en stempelsets voor Hosts zijn uitgesloten.

Direct instappen? Ga naar deze pagina: Altijd korting! en kom in mijn team. Meer weten? Stuur me een mailtje of een DM op een van mijn socials.

 

Elke Dinsdag besteldag

Uiteraard is er vandaag een bestelling de deur uit! Daarnaast is het in 2022 elke DINSDAG besteldag. Geef je je bestelling voor dinsdag 12:00 door dan kan hij mee. Anders wordt het de dinsdag erop.

Je bestelt ook elke dag bij mij online of via mij met 5,95 verzendkosten.

 

16 januari weer een gratis simpel stempelen facebook live! Doe je ook mee?

Veel plezier met het bladeren door de voorjaarscatalogus! En wil je graag een papieren versie? Die vraag je aan via dit formulier!

mini catalogus
Voorkant SAB folder

Nederlandse stempelsets

(klik voor vergroting)

Geluksbrengertjes
Hof van EDEN

NL SALE a bration set
‘speciale momenten’
Gratis bij een bestelling van 120,- 

Deze set is helaas niet los te koop. MAAAR doe je een bestelling van 120,- dan krijg je deze set helemaal gratis bij je bestelling! 

Speciale momenten

Lieve creatieve groet,

Salina

Vraag gratis de digitale catalogussen aan

Vraag de gratis jaarcatalogus én minicatalogus aan van Stampin' Up! De jaarcatalogus bevat alle basisartikelen, materialen & stempelsets die het gehele jaar door te verkrijgen zijn. De minicatalogus komt ieder half jaar uit. Deze is helemaal afgestemd op het jaargetijde.

 

* Als je de catalogussen aanvraagt, dan stuur ik je regelmatig leuke acties en nieuwtjes. Je kunt je natuurlijk ieder moment uitschrijven.

Gelukt! Je ontvangt binnen een kwartier de catalogus(sen) in je mailbox. Niks ontvangen? Check eerst je spambox en stuur me anders een berichtje.