fbpx

DIY Verjaardagskalender

Maak je eigen verjaardagskalender! En niet een gewone die je op de wc hangt.. natuurlijk niet!

Het is een kalender in een doosje. Met een klein plateautje ervoor. Je zet daar namelijk de huidige maand in! In het doosje staan de 12 maanden èn er is voldoende ruimte om vooraf gemaakte kaarten bij de juiste maand erin te zetten. Superleuk toch?!

Verjaardagskalender

Idee uitgewerkt!

Soms loop je al lang met een idee in je hoofd.. en nu was de tijd daar om dit uit te werken en jou ook ervan mee te laten delen! Maak je eigen verjaardagskalender in PaperStar* style! Oftewel: Net even anders dan anderen.

Je schaft hiervoor een materiaalpakket aan incl papieren beschrijving en youtube filmpje met tips en trucs. Je kiest uit een van de drie pakketten: Basispakket, Materiaalpakket of VIP pakket.  Bij alle drie zijn de verzendkosten inbegrepen.

Materiaalpakket
Basispakket incl stempelset
VIP Pakket

In het pakket zitten alle kleuren van de regenboog aan kaartkarton, zwart kaartkarton voor de basis van het doosje. Uniek designpapier (kan afwijken van de foto, maar altijd kleurrijk) van het hostpakket Pattern Party en geprinte vellen om de jarige aan de binnenkant van je maandkalendertje te kunnen schrijven. En dat samen met de papieren beschrijving en het filmpje, kan jouw kalender alleen maar een succes worden!

In het Basis en VIP pakket zit ook nog de stempelset ‘Days to remember’. In het VIP pakket vind je daarnaast ook nog de stempelset ‘Banner Year’ en stempelblok I om de kalender heel secuur te kunnen stempelen. Enne.. je krijgt bij het VIP pakket ook nog een gratis flesje tombow lijm!

Days to remember
Banner Year

Klik op de button hierboven en bestel nu een van deze pakketten en ga heerlijk aan de slag met jouw eigen verjaardagskalender! De kalender is ook heel leuk om cadeau te doen met de kerst of je geeft het complete pakket en gaat gezellig samen aan de slag. Houd rekening met 1,5 week levertijd van de pakketten met de stempelsets. En in december is de post altijd wat trager, dus bestel op tijd.

Maandag weer een nieuwe papierplezier in een kwartier en natuurlijk de verzamelbestelling. Geniet van het Sinterklaasweekend!

 

Lieve Creatieve Groet,

 

Salina

voorkant
binnenkant
losse kaarten
alle kleuren
bovenkant

Vraag gratis de digitale catalogussen aan

Vraag de gratis jaarcatalogus én minicatalogus aan van Stampin' Up! De jaarcatalogus bevat alle basisartikelen, materialen & stempelsets die het gehele jaar door te verkrijgen zijn. De minicatalogus komt ieder half jaar uit. Deze is helemaal afgestemd op het jaargetijde.

 

* Als je de catalogussen aanvraagt, dan stuur ik je regelmatig leuke acties en nieuwtjes. Je kunt je natuurlijk ieder moment uitschrijven.

Gelukt! Je ontvangt binnen een kwartier de catalogus(sen) in je mailbox. Niks ontvangen? Check eerst je spambox en stuur me anders een berichtje.