fbpx

Drie Smaken

Embossing is er in meerdere soorten en maten! Huh? denk je nu misschien…Het kan zo maar zijn dat jij maar 1 variant kent. En daarom laten wij vanuit het Stamp Impressions Blog Hop Team nu meerdere varanten van Embossing zien. Welke smaken zijn er?

Embossingfolders: Het in een vorm drukken van papier
Embossingpasta: een bijzonder goedje waarmee je structuur op papier of andere ondergronden aan kunt brengen. Handig te gebruiken met een mal / masker
Heat embossing: Het woord zegt het al; het verhitten van embossingpoeder. Het poeder strooi je op een met versamak gestempelde afbeelding of tekst en verhit je vervolgens zodat het een prachtige, verheven, glanzende structuur krijgt.

Uit deze drie smaken laat ik je vandaag degene met een embossingfolder zien. En niet zomaar eentje: De Hybrid variant! Dat is een embossingfolder waar je ook meteen een snijmal in kunt leggen. Kom je verder kijken?

Hybrid?

Zoals ik al benoemde heb ik een Hybrid embossingfolder gebruikt. Deze kun je gewoon als embossingfolder gebruiken, waarbij je de boomstammen in een 3D effect in je kaart duwt.

En je kunt embossen en snijden tegelijk met de grote snijmal die bij de bundel hoort. Daarna snijd je eventueel zelfs de rondjes nog een slag kleiner, zodat je boomstamschijven ook nog binnenkanten krijgen!

Let op dat je voor deze embossingfolder wel een grote snij en embossingmachine moet hebben. Hij past niet door de mini heen.

 

Stansen en Embossen

De voorkant van de kaart heb ik met de embossingfolder bewerkt en daarna het designpapier er overheen geplakt. 

Zoals je ziet heb ik vier boomstammen op de ze kaart gebruikt. Lekker uitbundig.

De donkerbruine (Soft Suede) rand is de originele grootte. De lichte binnenkant (Crumb Cake) zijn met de kleinere stansen gestanst nadat deze eerst met de grote stans en embossingfolder zijn gesneden en bewerkt .

 

Simpel en spectaculair

Als je goed hebt opgelet, zie je dat er 5 boomstammen uit de mal komen! De 5e heb ik voor een tweede kaart gebruikt.

Het is een simpele kaart met het designpapier als achtergrond en ziet er meteen spectaculairder uit met de boomstam als extra versiering, vind je niet?

 

Samen of apart

De hybrid embossingfolder (en dus bijbehorende stansen) zijn samen met de bijpassende stempelset ‘Ringed  With Nature’, verkrijgbaar. Natuurlijk schaf je ze ook gemakkelijk los aan. Let op dat de embossingfolder en stansen wel samen 1 product zijn.

Nieuwsgierig geworden? Klik op de plaatjes van de producten om ze in de webshop te bekijken. Bestellen gaat gemakkelijk met IDeal tegenwoordig! Uiteraard mag je mij ook altijd een berichtje sturen om te bestellen.

Hop je mee?

Als het goed is kom je zojuist bij Yvonne van The Creative Teacup vandaan. Als je op de knop hiernaast (of onder, in mobiele versie..) klikt, dan hop je verder naar Sigrid Joch van Sigrids Creative Art. Veel inspiratieplezier!

 

Liefs & Creatiefs,

Salina

Next

Perfect partners & Weekly deals september

In de maand September heeft Stampin’ Up! twee toffe acties voor je. 

De eerste is de Perfect Partners. Bij een zestal favoriete stempelsets heeft Stampin’ Up! unieke stansen ontwikkeld. En deze zijn alleen in September te verkrijgen! Dus als je ze wilt, niet twijfelen! Klik op de plaatjes voor vergroting of om direct naar de online winkel te gaan. Uiteraard mag je mij ook altijd een berichtje sturen om te bestellen. 

En de tweede actie bestaat uit 4 acties!! Elke week komen er een aantal producten in de webshop in de aanbieding! Ook wel de Weekly deals genoemd. Klik op het plaatje hieronder om de deal van deze week te zien! Let op: de Weekly deals lopen dus ook maar een week. Elke donderdag veranderd de sortering en dan komen er weer nieuwe artikelen in de aanbieding. Veel shopplezier!

weekly deals banners
Perfect Partners Flyer

Vraag gratis de digitale catalogussen aan

Vraag de gratis jaarcatalogus én minicatalogus aan van Stampin' Up! De jaarcatalogus bevat alle basisartikelen, materialen & stempelsets die het gehele jaar door te verkrijgen zijn. De minicatalogus komt ieder half jaar uit. Deze is helemaal afgestemd op het jaargetijde.

 

* Als je de catalogussen aanvraagt, dan stuur ik je regelmatig leuke acties en nieuwtjes. Je kunt je natuurlijk ieder moment uitschrijven.

Gelukt! Je ontvangt binnen een kwartier de catalogus(sen) in je mailbox. Niks ontvangen? Check eerst je spambox en stuur me anders een berichtje.