fbpx

Geen hop, wel project

Helaas voor deze blog geen ‘echte’ hop, aangezien mijn website het op de dag dat de hop live was begaf. Maar toch laat ik je graag zien waar ons team mee bezig is geweest.

Vandaag waan je je in Paassferen. Daarbij hebben we allemaal ‘dezelfde’ sketch gebruikt. Hierbij volgen we een voorbeeld en maken ons eigen ontwerp ervan. De twee voorwaarden zijn het ontwerp en Pasen. Dit is het ontwerp waar we mee gewerkt hebben:

blogsketch

Dag creativiteit

Dat zijn nogal wat laagjes! En om heel eerlijk te zijn vind ik een sketch altijd heel erg lastig. Je zou zeggen dat een voorbeeld het juist makkelijk maakt, maar niets is minder waar. Wanneer ik een sketch krijg, heb ik altijd het gevoel dat de creativiteit uit me geslagen wordt. Klinkt dramatischer dan het is, haha.
.
Daarnaast heb ik ook niet zoveel met Pasen. Dus deze keer was het een enorme uitdaging voor me.
Om mezelf dan meteen ook maar helemaal uit mijn comfortzone te trekken gebruik ik spulletjes die ik normaal niet zo snel erbij pak.
paaskaars
En deze kleuren heb ik voor dit ontwerp gebruikt:
Gebruikte kleuren

In Colors verdwijnen!

En ja, het zijn er echt maar twee! Uiteraard ook nog basic white. Let op dat Pretty Peacock nog maar tot en met 3 mei te bestellen is. Dit is een van de InColors (tijdelijke kleuren) van 2019/2021.
pioenroos pasen

Pioenroos

De bloemblaadjes heb ik met de pioenroos stansen uit basic white gesneden. Daarna met sponge daubers (vingersponsjes) en de kleur Soft Sea Foam bewerkt. Zo krijg je een prachtig kleurverloop naar eigen wens. Het blad van de pioenroos sneed ik  uit pretty peacock kaartkarton en verkreukeld voor een wat natuurlijker effect. 

Geverfd designpapier

Voor deze kaart heb ik materialen van verschillende suites en bundels bij elkaar gevoegd. Zo is het sierrandje van de stitched be mine stansen. Dit soort randjes en kleine stansen, zijn vaak de stansen die je vergeet dat je ze hebt. Het designpapier is van de splinternieuwe suite: Art Gallery. De ene kant van het papier bevat schilderingen van bloemen en de andere kant is alsof er een kleurenpallet gemaakt is met plakkaatverf.

Gestikte stansen

De stitched shapes stansen bestaan al een tijdje en zijn nog steeds een grote favoriet van mij. Verschillende maten rondjes, vierkanten en ovalen. Perfect setje om mee te beginnen. De spreuk stempelde ik met de kleur Pretty Peacock. De Nederlandse stempelset ‘Voorjaarswensen’ bevat maar liefst 12 spreuken in prachtige lettertypes. 
pioenroos pasen
De achtergrond waar de spreuk en de bloem op vastgemaakt zijn (het vierkantje van soft sea foam kleur), is met de painted texture embossingfolder. Ondanks dat ik veelal dezelfde kleuren heb gebruikt, is het geen saai geheel door de verschillende texturen. Gebruik jij wel eens embossingfolders om reliëf te maken?
.

Materialen

Hieronder heb ik de gebruikte materialen voor je op een rij gezet. Voel je niet overvallen. Pik eruit wat bij je past, je kunt vaak met veel minder materialen net zo’n mooie projecten maken!

Simpel stempelen workshop

Ben je nog een beginner in stempelland? Op 11 april om 10:00u geef ik een gratis Facebook live workshop: Simpel Stempelen. Deze is gewoon te volgen via mijn openbare PaperStar Facebook pagina. Schaf een pakketje aan en doe mee of werk met je eigen spulletjes! Klik hier voor alle ins & outs. Kun je niet op het genoemde tijdstip? Geen nood, het filmpje komt later beschikbaar op mijn youtube kanaal. 

Elke maandag besteldag! Je kunt ook via mijn webshop bestellen. Je betaald met Paypal of creditcard.
.
Blijf gezond en creatief,
Lieve groet,
Salina

Vraag gratis de digitale catalogussen aan

Vraag de gratis jaarcatalogus én minicatalogus aan van Stampin' Up! De jaarcatalogus bevat alle basisartikelen, materialen & stempelsets die het gehele jaar door te verkrijgen zijn. De minicatalogus komt ieder half jaar uit. Deze is helemaal afgestemd op het jaargetijde.

 

* Als je de catalogussen aanvraagt, dan stuur ik je regelmatig leuke acties en nieuwtjes. Je kunt je natuurlijk ieder moment uitschrijven.

Gelukt! Je ontvangt binnen een kwartier de catalogus(sen) in je mailbox. Niks ontvangen? Check eerst je spambox en stuur me anders een berichtje.