fbpx

Gratis live workshop

Heb je de live aflevering op Facebook gemist? Kijk hier de complete workshop terug!

Geen facebook of wil je gewoon handig op de hoogte blijven van de laatste video’s? Abonneer je dan op mijn youtube kanaal en mis geen enkele live of opname.

 

Kaarten voor vrienden

Vandaag lieve kaarten voor vrienden in de spotlight! De nieuwe Thee en Troost set uit de jaarcatalogus is fantastisch leuk om allerlei verschillende soorten kaarten mee te maken! Het pakket is nog steeds verkrijgbaar via mijn webshop. Klik hieronder op de button om deze aan te schaffen als je direct aan de slag wilt!

See you next time?

Nu lekker zelf aan de slag met deze leuke set en ontwerpen.

De volgende Simpel Stempelen Live staat gepland nog niet gepland. In de vakantie ga ik bekijken hoe en wat!

Natuurlijk ben ik wel morgenmiddag om 12:00 live met Papierplezier in een kwartier op Facebook!

Geen facebook of geen tijd?

Terugkijken kan ook altijd op mijn YouTube kanaal: Salina van den Nieuwenhuizen – Paperstar. Abonneer om de laatste video’s als eerst te zien!

Lieve Creatieve Groet,

 

Salina

Mannenkaarten

SALE a Bration is van start!

In Juli en Augustus kies je bij elke 60,- die je bestelt een gratis cadeautje uit! Dit doe je vanuit de Sale a Bration folder. Daarnaast is het deze twee maanden extra leuk om in te stappen in mijn team. Je schaft een starterspakket aan (artikelen naar keuze!!) tgv 175,- en betaald 129,-. Maar dat is niet alles: tijdens de Sale a Bration krijg je er een hele mooie planner met inhoud voor 1,5 jaar bij, een stempelset om je planner te versieren en drie prachtige schriften twv 55,-, gratis! Lees hier meer en stap direct in!

Vraag gratis de digitale catalogussen aan

Vraag de gratis jaarcatalogus én minicatalogus aan van Stampin' Up! De jaarcatalogus bevat alle basisartikelen, materialen & stempelsets die het gehele jaar door te verkrijgen zijn. De minicatalogus komt ieder half jaar uit. Deze is helemaal afgestemd op het jaargetijde.

 

* Als je de catalogussen aanvraagt, dan stuur ik je regelmatig leuke acties en nieuwtjes. Je kunt je natuurlijk ieder moment uitschrijven.

Gelukt! Je ontvangt binnen een kwartier de catalogus(sen) in je mailbox. Niks ontvangen? Check eerst je spambox en stuur me anders een berichtje.