fbpx

Yes weer een nieuwe Simpel Stempelen live! En wel op 18 april 2022. Ja, dat is tweede paasdag! Even een uur voor jezelf om heerlijk aan de slag te gaan met de mega lieve set: Cactus Cuties!

Dit zijn de kaarten die ik voor je als voorbeeld heb gemaakt. 

cactus cutie
Cactus
Cactussen
cutie cactus

Uiteraard heb ik ook weer 4 pakketten voor je samengesteld. Of je nu demo, beginner of heerlijke hobbyist bent, voor elk wat wils.

De workshop zelf is volledig gratis en live te volgen via mijn Facebookpagina. Klik even op ‘gaat’ in het evenement en je weet zeker dat je een melding krijgt voordat de workshop begint.

Kun je niet live online aanwezig zijn of heb je geen facebook? Je kijkt de workshop gemakkelijk terug via Youtube. Dezelfde middag al!

cactus cutie
Cactus
Cactussen
cutie cactus

Uiteraard mag je ook gewoon lekker met je eigen spulletjes meedoen! Laten we samen lol hebben! In ieder geval dankjewel dat je weer meedoet en dat je een pakket bij me aan wilt schaffen. Zo houd je mijn stempelbusiness draaiende en krijg ik ook de kans om workshops te blijven geven.

Zie ik je op maandag 18 april om 10:00?

 

Lieve Creatieve Groet,

Salina

Vraag gratis de digitale catalogussen aan

Vraag de gratis jaarcatalogus én minicatalogus aan van Stampin' Up! De jaarcatalogus bevat alle basisartikelen, materialen & stempelsets die het gehele jaar door te verkrijgen zijn. De minicatalogus komt ieder half jaar uit. Deze is helemaal afgestemd op het jaargetijde.

 

* Als je de catalogussen aanvraagt, dan stuur ik je regelmatig leuke acties en nieuwtjes. Je kunt je natuurlijk ieder moment uitschrijven.

Gelukt! Je ontvangt binnen een kwartier de catalogus(sen) in je mailbox. Niks ontvangen? Check eerst je spambox en stuur me anders een berichtje.