fbpx

Gratis live workshop

Heb je de live aflevering op Facebook gemist? Kijk hier de complete workshop terug!

Geen facebook of wil je gewoon handig op de hoogte blijven van de laatste video’s? Abonneer je dan op mijn youtube kanaal en mis geen enkele live of opname.

 

Schattige Cactussen

Vandaag de Cactus Cuties in de spotlight! Deze set is van de voorjaarscatalogus en helaas nog maar tot en met 30 juni verkrijgbaar. Dat betekent dat het pakket wat ik hiervoor gemaakt heb, ook nog maar tot die tijd te bestellen is.

Wil je een van de producten los bestellen? Klik dan op de button hieronder. Je kunt ook nog een pakket bestellen via deze pagina. Veel kijkplezier!

See you next time?

Nu lekker zelf aan de slag met deze leuke set en ontwerpen.

De volgende Simpel Stempelen Live staat gepland op 29 mei 2022. Om 10:00 live op Facebook. Klik op ‘gaat’ in het evenement om op de hoogte gehouden te worden!

Geen facebook of geen tijd?

Terugkijken kan ook altijd op mijn YouTube kanaal: Salina van den Nieuwenhuizen – Paperstar. Abonneer om de laatste video’s als eerst te zien!

Lieve Creatieve Groet,

 

Salina

voorbeelden

Nog heel even sale!

De huidige jaarcatalogus loopt nog tot en met 2 mei. Veel van deze prodcuten zijn nu voor een leuke prijs in de aanbieding. Wacht niet te lang en sla je slag :). Klik op het plaatje om direct te zien wat er in de aanbieding is!

SALE

Vraag gratis de digitale catalogussen aan

Vraag de gratis jaarcatalogus én minicatalogus aan van Stampin' Up! De jaarcatalogus bevat alle basisartikelen, materialen & stempelsets die het gehele jaar door te verkrijgen zijn. De minicatalogus komt ieder half jaar uit. Deze is helemaal afgestemd op het jaargetijde.

 

* Als je de catalogussen aanvraagt, dan stuur ik je regelmatig leuke acties en nieuwtjes. Je kunt je natuurlijk ieder moment uitschrijven.

Gelukt! Je ontvangt binnen een kwartier de catalogus(sen) in je mailbox. Niks ontvangen? Check eerst je spambox en stuur me anders een berichtje.