fbpx

Simpel stempelen

Op 16 januari 2022 om 10:00u is er weer een nieuwe Simpel Stempelen Live op facebook. Dat betekent dat ik natuurlijk weer toffe voorbeelden voor je gemaakt heb mèt bijpassende pakketen. Uiteraard doe je ook gewoon mee met je eigen spulletjes. Nog niet zo bekend binnen de stempelwereld? Dan is dit de uitgelezen kans om mee te doen!

 

Gratis workshop

De gratis workshop vindt plaats op Facebook. Je doet mee of kijkt terug. Heb je geen Facebook? Of kun je niet op het genoemde tijdstip? Dan is het altijd mogelijk om de workshop terug te kijken op Youtube. Abonneer je eventueel op mijn kanaal om niets te missen! Zet daarbij wel even het ‘belletje’ aan zodat je geen enkele nieuwe melding mist.

Dit zijn de kaarten die we die ochtend maken:

Kaarten

Verschillende pakketten

Het thema is dus Kinderkaarten. Je maakt deze kaarten eenvoudig met een van de pakketten die ik heb samengesteld. Kies wat bij jou past. Of doe lekker mee met je eigen spulletjes. Ben je demo? Bestel het materiaalpakketje en doe mee! En verbaas je klanten wat er allemaal mogelijk is. De pakketprijzen zijn ZONDER verzendkosten, die komen er nog bij, muv het VIP pakket.

Beginnerspakket
Basispakket
VIP Pakket
Materiaalpakket

Bestellen

Na het bestellen van jouw pakket ontvang je binnen 24 uur een mail (of app bij bestaande klant) van mij met een betaalverzoek. Na betaling doe ik de bestelling van jouw producten. Houdt altijd rekening met ongeveer 1,5 week levertijd. Wil je op 16 januari live meedoen met jouw spulletjes? Zorg dan dat je voor 5 januari een pakket hebt besteld. Hierna geef ik geen garantie dat ie op tijd binnen is. Natuurlijk kun je dan altijd de aflevering terugkijken. 

Doe je mee?

 

Lieve creatieve groet,

Salina

Elke maandag papierplezier in een kwartier!

Vraag gratis de digitale catalogussen aan

Vraag de gratis jaarcatalogus én minicatalogus aan van Stampin' Up! De jaarcatalogus bevat alle basisartikelen, materialen & stempelsets die het gehele jaar door te verkrijgen zijn. De minicatalogus komt ieder half jaar uit. Deze is helemaal afgestemd op het jaargetijde.

 

* Als je de catalogussen aanvraagt, dan stuur ik je regelmatig leuke acties en nieuwtjes. Je kunt je natuurlijk ieder moment uitschrijven.

Gelukt! Je ontvangt binnen een kwartier de catalogus(sen) in je mailbox. Niks ontvangen? Check eerst je spambox en stuur me anders een berichtje.