fbpx

18 juli nieuwe simpel stempelen

En deze keer maken we tijdens de gratis online live workshop op facebook 4 condoleance kaarten. Het is niet het vrolijkste onderwerp, maar wel eentje waarbij een kaartje soms nog meer gewaardeerd wordt dan bij andere gelegenheden. 

Dit zijn de voorbeelden van de kaarten die we gaan maken. Op social media heb ik jou laten kiezen met welke stempelset de kaarten gemaakt mochten worden. De keuze is gevallen op de Painted Poppies! Voor mij ook een uitdaging omdat ik hier eerder alleen nog maar vrolijke kaarten mee gemaakt heb. 

painted poppies stampin up
painted poppies stampin up

Lekker makkelijk: koop een pakket!

Of doe lekker met je eigen spulletjes mee!  Je kunt uit de afbeeldingen van de pakketten opmaken wat ik gebruik en welke kleuren.  Wil je gewoon zeker zijn dat je alles in huis hebt? Schaf dan een van de pakketten aan. Er zijn meerdere mogelijheden, voor ieder wat wils!

materiaalpakket
Basispakket
Beginnerspakket
VIP pakket

Doe je mee?

Om 10:00 kom ik op 18 juli live op Facebook. Ter plekke meedoen? Ga naar het Facebook evenment (klik) en druk op ‘gaat’. Dan krijg je een melding wanneer het evement beingt. LET OP: ik ga niet live IN het evenement, maar gewoon op mijn pagina van PaperStar*.

Geen Facebook? In de middag komt de workshop beschikbaar op mijn Youtube kanaal (klik! en abonneer meteen even) en dan volg je deze lekker daar. Ik zou met liefe op mijn YouTube kanaal live gaan, maar daar heb ik 1000 abonnees voor nodig. Help je mee om dat aantal te bereiken? 😉

poppy moments

Voor iedereen!

Ben je beginner, dan is dit een heerlijk workshop om je niet te laten overweldigen. Ben je al wat verder gevorderd of zelfs demo? Dan is het heerlijk om weer eens terug te gaan naar de basis. Doe mee!

 

 

Elke maandag is besteldag, wil je nog wat extra’s bestellen of van je lijstje? Klik hier voor de ins en outs. 

 

Lieve creatieve groet,

Salina * PaperStar

p.s. Schrijf je in voor deze blog en blijf op de hoogte van al het nieuws!

Vraag gratis de digitale catalogussen aan

Vraag de gratis jaarcatalogus én minicatalogus aan van Stampin' Up! De jaarcatalogus bevat alle basisartikelen, materialen & stempelsets die het gehele jaar door te verkrijgen zijn. De minicatalogus komt ieder half jaar uit. Deze is helemaal afgestemd op het jaargetijde.

 

* Als je de catalogussen aanvraagt, dan stuur ik je regelmatig leuke acties en nieuwtjes. Je kunt je natuurlijk ieder moment uitschrijven.

Gelukt! Je ontvangt binnen een kwartier de catalogus(sen) in je mailbox. Niks ontvangen? Check eerst je spambox en stuur me anders een berichtje.