fbpx

Sale van 1 december tot en met 3 januari 

December komt eraan en dat betekent dat de producten die niet meegaan naar volgende catalogi, in de uitverkoop gaan! In onderstaand filmpje loop ik met je door de catalogus heen. Zo heb je een idee van wat blijft, welke bundels je misschien nu nog moet scoren en wat eruit gaan en ook nog afgeprijst is!

OP=OP

Vanaf 1 december gaat deze sale in en we weten van afgelopen jaren dat het heel erg snel kan gaan. OP = OP! Ik bestel op 1 december om 08:30. Dus geef me voor die tijd jouw wensen door.

Uiteraard blijft de sale tot en met 3 januari, dus daarna is het ook nog mogelijk om producten met korting aan te schaffen. Maar zoals ik hierboven al aangeef, grote kans dat je favorieten al snel weg zijn.

Bestel alvast!

Veel kijk plezier en app of mail me gerust met jouw wensen!

 

Goed weekend en veel creatieve groeten,

 

Salina

Vraag gratis de digitale catalogussen aan

Vraag de gratis jaarcatalogus én minicatalogus aan van Stampin' Up! De jaarcatalogus bevat alle basisartikelen, materialen & stempelsets die het gehele jaar door te verkrijgen zijn. De minicatalogus komt ieder half jaar uit. Deze is helemaal afgestemd op het jaargetijde.

 

* Als je de catalogussen aanvraagt, dan stuur ik je regelmatig leuke acties en nieuwtjes. Je kunt je natuurlijk ieder moment uitschrijven.

Gelukt! Je ontvangt binnen een kwartier de catalogus(sen) in je mailbox. Niks ontvangen? Check eerst je spambox en stuur me anders een berichtje.