fbpx

Sale van 1 december tot en met 3 januari 

December komt eraan en dat betekent dat de producten die niet meegaan naar volgende catalogi, in de uitverkoop gaan! In onderstaand filmpje loop ik met je door de catalogus heen. Zo heb je een idee van wat blijft, welke bundels je misschien nu nog moet scoren en wat eruit gaan en ook nog afgeprijst is!

OP=OP

Vanaf 1 december gaat deze sale in en we weten van afgelopen jaren dat het heel erg snel kan gaan. OP = OP! Ik bestel op 1 december om 08:30. Dus geef me voor die tijd jouw wensen door.

Uiteraard blijft de sale tot en met 3 januari, dus daarna is het ook nog mogelijk om producten met korting aan te schaffen. Maar zoals ik hierboven al aangeef, grote kans dat je favorieten al snel weg zijn.

Bestel alvast!

Veel kijk plezier en app of mail me gerust met jouw wensen!

 

Goed weekend en veel creatieve groeten,

 

Salina