fbpx

SALE A BRATION

Deze keer laten we je projecten zien met producten uit de Sale a Bration! Let op dat alle spulletjes die je gaat zien nog maar tot en met 28-02 te verkrijgen zijn bij elke 60,- (of 120,- naar gelang welk product) die je uitgeeft aan Stampin’ Up! spulletjes.
Ik heb mezelf de uitdaging gegeven om papier en een stempelset uit de sale a bration te gebruiken. Deze keer maakte ik een bundeltje met 6 kaartjes, superleuk om weg te geven! Schattige sleeve eromheen en je hebt een bundeltje vrolijkheid. 
blooms

KNIPPEN

Zoals je ziet ben ik flink aan het knippen gegaan. Iets wat me totaal niet ligt, dus het was een hele uitdaging. Daarom houd ik zo van de stansen van Stampin’ Up! Gemak en kloppend. Het voordeel is dat het niet heel erg secuur hoeft met de toffe bloemen die in het Paper Blooms designer papier aanwezig zijn.  

De band om de kaartjes heen wordt bij elkaar gehouden door een magneetje. Zo klikt ie makkelijk vast en hoef je ook geen moeite te doen met schuiven. Vaak beschadig je hier de kaart mee namelijk. Bovenop de band heb ik in het kleine blauwe bloemetje (gemaakt met de small bloom punch) nog een gouden ‘diamantje’ geplakt. Even een extra touch.

KLEURENPALET

Dat ziet er toch super gezellig uit?! De kleuren uit het papier zijn een fantastische combinatie. Dus heb ik mezelf de uitdaging gegeven om alleen de kleuren te gebruiken die terug te vinden zijn in het papier. Daarnaast heb ik alles met versamark gestempeld en met heat embossingpoeder bestrooid. Na verhitten met een heattool krijg je mooie glanzende teksten. 
Deze kleuren heb ik gebruikt:

INCOLORS

Zie je dat er twee In Colors van 2019-2021 bij zitten? De Rococo Rose en Seaside Spray. En deze kleuren verdwijnen per mei van dit jaar! Wil je deze kleuren alsnog hebben of wil je navulling voor je inkt of nog extra papier? Wacht dan niet te lang. Ervaring weet dat er vaak een run op deze producten komt in de laatste maanden van de jaarcatalogus. 

KLEINE KAARTJES

Het formaat van de kaartjes is 10,5 x 10,5 cm. Dat betekent dat je twee kaartjes uit een A4 vel kunt halen, inclusief het witte frontje waarop de teksten zijn gestempeld. Voor het eerst heb ik de Basic White gebruikt die in de plaats is gekomen voor het Whisper White. Het papier werkt en stempelt net zo heerlijk en is zelfs nog een tintje witter dan het Whisper White. Daardoor past het nog beter bij elk designpapier waar ook wit in zit. 

GRATIS!!

De stempelset die ik gebruikt heb, approaching perfection, is een heerlijke verjaardagsset. Ik heb dan ook alle stempels uit deze set gebruikt en optimaal benut. Waar je vaak in een set stempels hebt zitten die jezelf nooit zult gebruiken om te versturen, is dit een set die de plank volledig raak slaat!

En dat als gratis set bij besteding van €60,-. Ik vind het een topkeuze.
Het ontwerp van de kaartjes is redelijk simpel en ik nodig je dan ook uit om het na te maken! Tekst, embossingpoeder en designpapier. De hoeken van de kaartjes heb ik met de detailed trio punch afgerond. 

CADEAUTJE VOOR JEZELF

Wil je deze kaartjes maken? Hieronder geef ik aan wat ik gebruikt heb. Ook heb ik even een rekensommetje voor je gemaakt, dan zie je dat je heel efficient in kunt kopen om een volledig project mèt gratis producten te maken:
– Pak Thick Basic White          11,-
– Detailed Trio Punch               24,-
– Incolor combopak papier       11,-
– Goud embossing poeder        7,25
– Versamark inktpad                 11,50

Totaal 64,75 en dan heb je de stempelset approaching perfection: GRATIS!

Deze producten heb ik gebruikt. Laat je niet overweldigen, het is een groot project. Haal eruit wat voor jou van belang is! Heb je vragen over (basis)tools? Schroom niet en app of mail mij.

Als het goed is kom je bij Yolanda van Attelyootje vandaan. Als je op de Next knop druk kom je bij Martina van Fräulein Erdbeerli uit! Hop je gezellig mee en laat je een reactie achter? Leuk!

Elke maandag besteldag! Je kunt ook via mijn webshop bestellen. Je betaald met Paypal of creditcard.
.
Blijf gezond en creatief,
Lieve groet,
Salina

Vraag gratis de digitale catalogussen aan

Vraag de gratis jaarcatalogus én minicatalogus aan van Stampin' Up! De jaarcatalogus bevat alle basisartikelen, materialen & stempelsets die het gehele jaar door te verkrijgen zijn. De minicatalogus komt ieder half jaar uit. Deze is helemaal afgestemd op het jaargetijde.

 

* Als je de catalogussen aanvraagt, dan stuur ik je regelmatig leuke acties en nieuwtjes. Je kunt je natuurlijk ieder moment uitschrijven.

Gelukt! Je ontvangt binnen een kwartier de catalogus(sen) in je mailbox. Niks ontvangen? Check eerst je spambox en stuur me anders een berichtje.