fbpx

Zeker nu ik gellack op mijn nagels heb, is dit de meest gebruikte tool in huis.

Het is echt een multifunctioneel mannetje. (of vrouwtje, weet ik veel) Voor een leuke prijs (12,-)

Met de accesoires:
– Scorepen dik & dun
– Prikpen
– Spatel
– Kleefmateriaal om iets op te pakken
– Borstel voor het uitdrukken van fijne stansen

Het borsteltje is apart verkrijgbaar, de rest is inbegrepen in de pen.

Check de video en vindt uit wat je allemaal met deze handyman kunt doen.

 

Aan de slag!

Ook aan de slag met de producten van Stampin’ Up!? Uiteraard is alles bij mij te bestellen, online via paperstar.nl of stuur me een dm voor meer info! Leuk als je deze deelt en me wilt taggen op het kanaal waar je me gezien hebt.

Terugkijken kan ook altijd op mijn YouTube kanaal: Salina van den Nieuwenhuizen – Paperstar. Abonneer om de laatste video’s als eerst te zien!

 

SALE a Bration

Van 4 januari tot en met 28 februari is het SALE a Bration! Verzamel gratis producten bij elke 60,- die je besteed en profiteer van heel veel gratis producten bij een starterspakket! Check wat het inhoud in dit blogbericht of stuur me een berichtje op socials of mail!

Leuk weetje: Stap je nu in als demo, dan mag je op 26 januari meedoen met de creatieve teamavond! Lees meer op de pagina: Altijd korting of het eerder genoemde blogbericht.

 

Geniet van vandaag!

Lieve Creatieve Groet,

Salina

Vraag gratis de digitale catalogussen aan

Vraag de gratis jaarcatalogus én minicatalogus aan van Stampin' Up! De jaarcatalogus bevat alle basisartikelen, materialen & stempelsets die het gehele jaar door te verkrijgen zijn. De minicatalogus komt ieder half jaar uit. Deze is helemaal afgestemd op het jaargetijde.

 

* Als je de catalogussen aanvraagt, dan stuur ik je regelmatig leuke acties en nieuwtjes. Je kunt je natuurlijk ieder moment uitschrijven.

Gelukt! Je ontvangt binnen een kwartier de catalogus(sen) in je mailbox. Niks ontvangen? Check eerst je spambox en stuur me anders een berichtje.