fbpx

Klein en fijn! Hervulbaar, neemt weinig ruimte in en handig om mee te nemen op vakantie, weekendje weg of…

Naast de hieronder genoemde opties, verzamel je ook Inkt Spots via de kaartkits van Stampin’ Up! Welke kleuren heb jij al?

Dit heb ik gebruikt in het filmpje:

– Lege Stampin’ Spots * 5 stuks in verpakking – 11,-
– Set Klassieke Stampin’ spots * 8 kleuren – 30,-
– Refill van elke kleur – 5,-

 

Aan de slag!

Ook aan de slag met de producten van Stampin’ Up!? Uiteraard is alles bij mij te bestellen, online via paperstar.nl of stuur me een dm voor meer info! Leuk als je deze deelt en me wilt taggen op het kanaal waar je me gezien hebt.

Terugkijken kan ook altijd op mijn YouTube kanaal: Salina van den Nieuwenhuizen – Paperstar. Abonneer om de laatste video’s als eerst te zien!

 

SALE!

 

Embossing Poeder

Nieuwe instapactie!

Tussen 3 en 31 mei krijg je naast de gebruikelijke korting op een starterspakket, een compleet incolor pakket a 81,- gratis! Lees hieronder er alles over of stuur me een berichtje bij vragen. Hier lees je alles over het demo worden van Stampin’ Up! 

 

Geniet van vandaag!

Lieve Creatieve Groet,

Salina

in color promotie
incolor promotie

Vraag gratis de digitale catalogussen aan

Vraag de gratis jaarcatalogus én minicatalogus aan van Stampin' Up! De jaarcatalogus bevat alle basisartikelen, materialen & stempelsets die het gehele jaar door te verkrijgen zijn. De minicatalogus komt ieder half jaar uit. Deze is helemaal afgestemd op het jaargetijde.

 

* Als je de catalogussen aanvraagt, dan stuur ik je regelmatig leuke acties en nieuwtjes. Je kunt je natuurlijk ieder moment uitschrijven.

Gelukt! Je ontvangt binnen een kwartier de catalogus(sen) in je mailbox. Niks ontvangen? Check eerst je spambox en stuur me anders een berichtje.