fbpx

Productplezier in een kwartier: De Stamparatus

Oftewel: Stempelhulp!

Dit handige stempelding is voor beginners en gevorderden een uitkomst.

Je plaatst je stempels precies op de plek waar jij ze wilt hebben en je stempelt zelfs eventueel nog eens over dezelfde afdruk voor een kraakhelder resultaat.

In het (meest hysterische) filmpje hieronderlaat ik je zien hoe je met dit handige hulpje omgaat

– Stamparatus 59,- (incl 2 magneten, foam mat voor de photopolymer stempels en 2 platen)
– Grid papier voor de stamparatus 7,75
– Deluxe foam mat met lineaalachtergrond 7,25

 

Aan de slag!

Ook aan de slag met de producten van Stampin’ Up!? Uiteraard is alles bij mij te bestellen, online via paperstar.nl of stuur me een dm voor meer info! Leuk als je deze deelt en me wilt taggen op het kanaal waar je me gezien hebt.

Terugkijken kan ook altijd op mijn YouTube kanaal: Salina van den Nieuwenhuizen – Paperstar. Abonneer om de laatste video’s als eerst te zien!

 

SALE!

 

Stamparatus

Sinds gisteren is de sale van de jaarcatalogus van start. Sla nu je slag! De jaarcatalogus is nog geldig tot en met 2 mei. (bijna) Alle producten die niet meegaan naar de nieuwe jaarcatalogus zijn afgeprijsd! Shop direct online of stuur me een berichtje met jouw wensen. Klik hieronder op het plaatje om direct alle uitlopende producten te zien.

Bestellen? Stuur me een berichtje via What’s app of mail naar salina@paperstar.nl. Uiteraard bestel je ook gemakkelijk online via mijn webshop

 

Geniet van vandaag!

Lieve Creatieve Groet,

Salina

SALE

Vraag gratis de digitale catalogussen aan

Vraag de gratis jaarcatalogus én minicatalogus aan van Stampin' Up! De jaarcatalogus bevat alle basisartikelen, materialen & stempelsets die het gehele jaar door te verkrijgen zijn. De minicatalogus komt ieder half jaar uit. Deze is helemaal afgestemd op het jaargetijde.

 

* Als je de catalogussen aanvraagt, dan stuur ik je regelmatig leuke acties en nieuwtjes. Je kunt je natuurlijk ieder moment uitschrijven.

Gelukt! Je ontvangt binnen een kwartier de catalogus(sen) in je mailbox. Niks ontvangen? Check eerst je spambox en stuur me anders een berichtje.