fbpx

Wist je dat je kunst kunt maken met Ponsen? Punch Art wordt het ook wel genoemd.

Dat is ook de reden dat ik niet zo snel oude punches wegdoe: ik wil alle vormen kunnen gebruiken. En met deze kwaliteit: Punches voor het leven.

Vandaag laat ik je meer zien over de Builder Punches van Stampin’ Up! Vaak horen ze bij een stempelset. Wist je dat ze ook prima op zichzelf staand te gebruiken zijn?

Dit heb ik gebruikt in het filmpje:

– Lieveheersbeestje vormen pons (Lady Bug Builder Punch) 22,-
– Hert vormen pons (Deer Builder Punch) 23,-
– Kies je eigen banner pons (Banner pick a punch) 30,-
– Walvis vormen pons (Whale Builder Punch) 23,-
– Elegant Etiket pons (Label me fancy punch) 23,-
– Tulp vormen pons (Tulip Builder Punch) 23,-

 

Aan de slag!

Ook aan de slag met de producten van Stampin’ Up!? Uiteraard is alles bij mij te bestellen, online via paperstar.nl of stuur me een dm voor meer info! Leuk als je deze deelt en me wilt taggen op het kanaal waar je me gezien hebt.

Terugkijken kan ook altijd op mijn YouTube kanaal: Salina van den Nieuwenhuizen – Paperstar. Abonneer om de laatste video’s als eerst te zien!

 

SALE!

 

Embossing Poeder

Nieuwe instapactie!

Tussen 3 en 31 mei krijg je naast de gebruikelijke korting op een starterspakket, een compleet incolor pakket a 81,- gratis! Lees hieronder er alles over of stuur me een berichtje bij vragen. Hier lees je alles over het demo worden van Stampin’ Up! 

 

Geniet van vandaag!

Lieve Creatieve Groet,

Salina

in color promotie
incolor promotie

Vraag gratis de digitale catalogussen aan

Vraag de gratis jaarcatalogus én minicatalogus aan van Stampin' Up! De jaarcatalogus bevat alle basisartikelen, materialen & stempelsets die het gehele jaar door te verkrijgen zijn. De minicatalogus komt ieder half jaar uit. Deze is helemaal afgestemd op het jaargetijde.

 

* Als je de catalogussen aanvraagt, dan stuur ik je regelmatig leuke acties en nieuwtjes. Je kunt je natuurlijk ieder moment uitschrijven.

Gelukt! Je ontvangt binnen een kwartier de catalogus(sen) in je mailbox. Niks ontvangen? Check eerst je spambox en stuur me anders een berichtje.