fbpx

Kijk hieronder de aflevering van vandaag terug.

In deze aflevering in een kwartier gebruikte ik:

-Thee & Troost Bundle – 54,75
– Hues of Happines designer papier – 14,75
– Envelope & Notecards
– Bakkersdraad in de nieuwe incolor kleur Parakeet Party
– Memento black inkt
– Dimensionals
– Mini stansmachine

Vanaf vandaag is de nieuwe catalogus live! De spulletjes die ik gebruikt heb zijn dan ook allemaal fonkelnieuw. Heerlijk toch?!

 

Aan de slag!

Ook aan de slag met deze producten en ontwerpen? Uiteraard zijn alle producten bij mij te bestellen (klik boven de video), online via paperstar.nl of stuur me een dm voor meer info! Leuk als je deze deelt en me wilt taggen op het kanaal waar je me gezien hebt.

Terugkijken kan ook altijd op mijn YouTube kanaal: Salina van den Nieuwenhuizen – Paperstar. Abonneer om de laatste video’s als eerst te zien!

 

Geniet van vandaag!

Lieve Creatieve Groet,

 

Salina

Thee en troost

Nieuwe instapactie!

Tussen 3 en 31 mei krijg je naast de gebruikelijke korting op een starterspakket, een compleet incolor pakket a 81,- gratis! Lees hieronder er alles over of stuur me een berichtje bij vragen. Hier lees je alles over het demo worden van Stampin’ Up! 

incolor promotie
in color promotie