fbpx

Kijk hieronder de aflevering van vandaag terug.

In deze aflevering in een kwartier gebruikte ik:

– Stempelset Simply Succulents – 27,-
– Snijmallen Potted Socculents – 48,-
– Stazon zwarte inkt
– Aquarelpenselen
– Basis Rhinestones
– Adhesive Sheets
– Basic White Dik en Normaal kaartkarton
– Soft Succulent Papier, Marker, Blend en Inkt
– Evenening Evergreen Papier, Marker, Blend en Inkt
– Mint Macaron Inkt
– Dimensionals, lijm & snijmachine

Deze heerlijke set is officieel niet meer als voordeelpakket te koop. Bij een voordeelpakket krijg je 10% korting als je de stempels en snijmallen samen koopt.

In de nieuwe catalogus zijn ze alleen nog maar los verkrijgbaar. MAAR.

Als trouwe kijker en volger krijg je van mij alsnog 10% korting op het totaalbedrag van de stempelset en snijmallen als je mijn live hebt gekeken en het codewoord aan mij doorgeeft! (dit kan dus alleen bij een bestelling bij mij)

Dat is leuk he?!

 

Aan de slag!

Ook aan de slag met deze producten en ontwerpen? Uiteraard zijn alle producten bij mij te bestellen (klik boven de video), online via paperstar.nl of stuur me een dm voor meer info! Leuk als je deze deelt en me wilt taggen op het kanaal waar je me gezien hebt.

Terugkijken kan ook altijd op mijn YouTube kanaal: Salina van den Nieuwenhuizen – Paperstar. Abonneer om de laatste video’s als eerst te zien!

 

Geniet van vandaag!

Lieve Creatieve Groet,

 

Salina

Simply Socculents

Nieuwe instapactie!

Tussen 3 en 31 mei krijg je naast de gebruikelijke korting op een starterspakket, een compleet incolor pakket a 81,- gratis! Lees hieronder er alles over of stuur me een berichtje bij vragen. Hier lees je alles over het demo worden van Stampin’ Up! 

incolor promotie
in color promotie

Vraag gratis de digitale catalogussen aan

Vraag de gratis jaarcatalogus én minicatalogus aan van Stampin' Up! De jaarcatalogus bevat alle basisartikelen, materialen & stempelsets die het gehele jaar door te verkrijgen zijn. De minicatalogus komt ieder half jaar uit. Deze is helemaal afgestemd op het jaargetijde.

 

* Als je de catalogussen aanvraagt, dan stuur ik je regelmatig leuke acties en nieuwtjes. Je kunt je natuurlijk ieder moment uitschrijven.

Gelukt! Je ontvangt binnen een kwartier de catalogus(sen) in je mailbox. Niks ontvangen? Check eerst je spambox en stuur me anders een berichtje.