fbpx

Het Fitting Florets papier is nog tot en met 4 januari verkrijgbaar. Net als het complete pakket, de kerstset en gouden decoratierondjes. Loop deze dus niet mis!

Dit heb ik gebruikt tijdens de live:

– ๐—ฆ๐—ป๐—ถ๐—ท๐—บ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ป: Pretty Pillbox Dies (klein kussendoosje)
– ๐—ฆ๐˜๐—ฒ๐—บ๐—ฝ๐—ฒ๐—น๐˜€๐—ฒ๐˜: Inspired Thoughts
– ๐—ฃ๐—ฎ๐—ฝ๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ: Fitting Florets DSP (Gepaste Bloemen); Basic White
– ๐—œ๐—ป๐—ธ๐˜: Evening Evergreen
– ๐—˜๐˜…๐˜๐—ฟ๐—ฎ: Crinkled Seam Ribbon (wit gekreukeld bindlint), Multifunctionele Lijm, Stans & Embossingmachine;

Onder de video vindt je de gebruikte producten. Klik op de plaatjes om de producten beter te bekijken of aan te schaffen.

Aan de slag!

Ook aan de slag met deze producten en ontwerpen? Uiteraard zijn alle producten bij mij te bestellen (klik boven de video), online via paperstar.nl of stuur me een dm voor meer info! Leuk als je deze deelt en me wilt taggen op het kanaal waar je me gezien hebt.

Terugkijken kan ook altijd op mijn YouTube kanaal: Salina van den Nieuwenhuizen – Paperstar. Abonneer om de laatste video’s als eerst te zien!

 

Geniet van vandaag!

Lieve Creatieve Groet,

 

Salina

Butterfly Brilliance

Flinke kortingen op de najaarscatalogus en een nieuwe kit

Tot aan 4 januari zijn heel veel productuen uit de najaarscatalogus beschikbaar met flinke kortingen (tot wel 60%). Er zijn al aardig wat producten uitverkocht, maar wellicht zit er nog een pareltje voor je tussen. Daarnaast is de koopjeshoek ook aangevuld, dus neem daar ook even een kijkje! ย 

Stampin’ Up! ontwikkeld lekker door met de kits. De prachtige Love Treats kit is een handige doos vol te maken doosjes! Grappig he. Hieronder vind je een impressie van de kit en kun je ook meteen door naar de site om hem van dichtbij te bekijken.ย 

 

Vraag gratis de digitale catalogussen aan

Vraag de gratis jaarcatalogus รฉn minicatalogus aan van Stampin' Up! Deย jaarcatalogus bevat alle basisartikelen, materialen & stempelsets die het gehele jaar door te verkrijgen zijn. De minicatalogus komt ieder half jaar uit. Deze is helemaal afgestemd op het jaargetijde.

ย 

* Als je de catalogussen aanvraagt, dan stuur ik je regelmatig leuke acties en nieuwtjes. Je kunt je natuurlijk ieder moment uitschrijven.

Gelukt! Je ontvangt binnen een kwartier de catalogus(sen) in je mailbox. Niks ontvangen? Check eerst je spambox en stuur me anders een berichtje.