fbpx

Kijk hieronder de aflevering van vandaag terug.

In deze aflevering in een kwartier gebruikte ik:

– Stempelset Plantenpost 26,-
– Perfecte Plantenstansen 39,-
– Helemaal het mannetje DSP
– Stripes & Splatters embossing folder
– Very Vanilla kaartkarton
– Evening evergreen inkt
– Petal Pink inkt
– Crumb Cake kaartkarton
– Cajun Craze kaartkarton
– Multipurpose liquid glue / lijm

De afmetingen van dit kaartje:
– Basiskaart: 12,6 (ril op 6,3) x 11,4 cm OF 5″ (ril op 2,5″) x 4,5″
– DSP: 5,1 cm x 10,8 cm OF 2″ x 4-1/4″

 

Aan de slag!

Ook aan de slag met deze producten en ontwerpen? Uiteraard zijn alle producten bij mij te bestellen (klik boven de video), online via paperstar.nl of stuur me een dm voor meer info! Leuk als je deze deelt en me wilt taggen op het kanaal waar je me gezien hebt.

Terugkijken kan ook altijd op mijn YouTube kanaal: Salina van den Nieuwenhuizen – Paperstar. Abonneer om de laatste video’s als eerst te zien!

 

Geniet van vandaag!

Lieve Creatieve Groet,

 

Salina

plantenpost

Nieuwe instapactie!

Tussen 3 en 31 mei krijg je naast de gebruikelijke korting op een starterspakket, een compleet incolor pakket a 81,- gratis! Lees hieronder er alles over of stuur me een berichtje bij vragen. Hier lees je alles over het demo worden van Stampin’ Up! 

incolor promotie
in color promotie

Vraag gratis de digitale catalogussen aan

Vraag de gratis jaarcatalogus én minicatalogus aan van Stampin' Up! De jaarcatalogus bevat alle basisartikelen, materialen & stempelsets die het gehele jaar door te verkrijgen zijn. De minicatalogus komt ieder half jaar uit. Deze is helemaal afgestemd op het jaargetijde.

 

* Als je de catalogussen aanvraagt, dan stuur ik je regelmatig leuke acties en nieuwtjes. Je kunt je natuurlijk ieder moment uitschrijven.

Gelukt! Je ontvangt binnen een kwartier de catalogus(sen) in je mailbox. Niks ontvangen? Check eerst je spambox en stuur me anders een berichtje.