fbpx

Kijk hieronder de aflevering van vandaag terug! Veel plezier!

In deze aflevering in een kwartier gebruikte ik:

– Pinguïnpret stempels en bijpassende pons
– De Starlit Punch (najaar)
– De Evergreen Border Punch (jaarcatalogus)
– Basic White Notecards & Envelopes
– Memento Zwarte Inkt
– Crushed Curry inkt
– Crushed Curry Kaartkarton
– Basic Black Kaartkarton
– Crushed Curry Stampin’ Write Marker
– Basic Black Stampin’ Write Marker

 

 

Aan de slag!

Ook aan de slag met deze producten en ontwerpen? Uiteraard zijn alle producten bij mij te bestellen, online via paperstar.nl of stuur me een dm voor meer info! Leuk als je deze deelt en me wilt taggen op het kanaal waar je me gezien hebt.

Terugkijken kan ook altijd op mijn YouTube kanaal: Salina van den Nieuwenhuizen – Paperstar. Abonneer om de laatste video’s als eerst te zien!

 

Voordelig shoppen

Je koopt nog tot en met 30 november zeer voordelig een starterspakket! Je stapt dan als demo in en wordt onderdeel van mijn team. Je krijgt vanaf dan op elke bestelling die je doet 20% korting, mag deelnemen aan teamactiviteiten en kun eventueel ook een business opbouwen. Maar uiteraard is alles daarvan geheel vrijblijvend. De aanbieding? Koop voor 100,- (ipv 129,-) en kies uit voor 175,-! Wow!

 

Geniet van vandaag!

Lieve Creatieve Groet,

Salina