fbpx

Kijk hieronder de aflevering van vandaag terug.

Vrijdag gaat de nieuwe najaarscatalogus live! En aangezien het vol staat met glitterpapier, wilde ik echt heel graag los met wat nieuwe spulletjes.

In deze aflevering in een kwartier gebruikte ik producten die vanaf vrijdag verkrijgbaar zijn in combinatie met huidige actuele producten:

– Envelope treat boxes (vanaf vrijdag 1-7)
– Glimmer specialty paper in evening evergreen (vanaf vrijdag 1-7)
– Silver & Gold designpapier (vanaf vrijdag gratis bij 60,-)
– Stempelset geweldig samen (vanaf vrijdag gratis bij 120,-)
– Elegant trim gouden draad
– Cirkel stansen
– Evening evergreen blends
– Banners pick a punch
– Gold embossing poeder, versamark & heattool

De afmetingen van de wikkels:
– Evening evergreen glitter wikkel: 2-1/4 inch (5,7 cm) breed, ongv 7 inch lang (17,8 cm)
– Silver & Gold designpapier wikkel: 1-1/8 inc (2,9 cm) breed, ongv 7 inch lang (17,8 cm)

 

Aan de slag!

Ook aan de slag met deze producten en ontwerpen? Uiteraard zijn alle producten bij mij te bestellen (klik boven de video), online via paperstar.nl of stuur me een dm voor meer info! Leuk als je deze deelt en me wilt taggen op het kanaal waar je me gezien hebt.

Terugkijken kan ook altijd op mijn YouTube kanaal: Salina van den Nieuwenhuizen – Paperstar. Abonneer om de laatste video’s als eerst te zien!

 

Geniet van vandaag!

Lieve Creatieve Groet,

 

Salina

He's the man

Koop 1 kit en koop de 2e met 50% korting!

Tussen 1 en 30 juni koop je voordelig een kaartkit samen met een vriendin! (of gewoon voor jezelf..). Schaf je een van de creatieve kits aan, dan schaf je een tweede voor de helft van de prijs aan. Tof he? Hieronder heb ik ze voor je op een rij gezet. Let wel: op = op. Klik op een plaatje om naar de site van Stampin’ Up! te gaan voor vergrotingen.

Vraag gratis de digitale catalogussen aan

Vraag de gratis jaarcatalogus én minicatalogus aan van Stampin' Up! De jaarcatalogus bevat alle basisartikelen, materialen & stempelsets die het gehele jaar door te verkrijgen zijn. De minicatalogus komt ieder half jaar uit. Deze is helemaal afgestemd op het jaargetijde.

 

* Als je de catalogussen aanvraagt, dan stuur ik je regelmatig leuke acties en nieuwtjes. Je kunt je natuurlijk ieder moment uitschrijven.

Gelukt! Je ontvangt binnen een kwartier de catalogus(sen) in je mailbox. Niks ontvangen? Check eerst je spambox en stuur me anders een berichtje.