fbpx

Kijk hieronder de aflevering van vandaag terug.

In deze aflevering in een kwartier gebruikte ik:

– Simply Elegant Designpapier (Simpelweg Stijlvol papier)
– Papier Snijmachine
– Simply Score Bord
– Vouwbeen
– Stampin’ Seal +
– Multifuntionele Lijm

 

Aan de slag!

Ook aan de slag met deze producten en ontwerpen? Uiteraard zijn alle producten bij mij te bestellen, online via paperstar.nl of stuur me een dm voor meer info! Leuk als je deze deelt en me wilt taggen op het kanaal waar je me gezien hebt.

Terugkijken kan ook altijd op mijn YouTube kanaal: Salina van den Nieuwenhuizen – Paperstar. Abonneer om de laatste video’s als eerst te zien!

 

MEGA Sale!

Nog tot en met 3 januari mega sale uit de najaarscatalogus. In deze blog vind je alle producten die in de aanbieding zijn: Klik! En wil je direct online zien wat er nog beschikbaar is? Ga dan naar mijn online webwinkel en shop met Paypal of Creditcard.

Leuk weetje: Stap je nu in als demo, dan mag je al voor bestellen uit de nieuwe voorjaarscatalogus die vanaf 4 januari voor klanten live gaat!

 

Geniet van vandaag!

Lieve Creatieve Groet,

Salina