fbpx

Kijk hieronder de aflevering van vandaag terug.

In deze aflevering in een kwartier gebruikte ik de petal notes kaartkit!

Ik maakte twee varianten extra op de basiskaart.

De kit bevat in totaal 9 basiskaarten incl enveloppen, drie vellen met stickers, drie vellen met teksten (ook Nederlands!), plakpuntjes en glimmertjes.

 

Aan de slag!

Ook aan de slag met deze producten en ontwerpen? Uiteraard zijn alle producten bij mij te bestellen, online via paperstar.nl of stuur me een dm voor meer info! Leuk als je deze deelt en me wilt taggen op het kanaal waar je me gezien hebt.

Terugkijken kan ook altijd op mijn YouTube kanaal: Salina van den Nieuwenhuizen – Paperstar. Abonneer om de laatste video’s als eerst te zien!

 

SALE a Bration!

Tot en met 28 februari 2021 is het SALE a Bration. HET moment om in te stappen als Stampin’ Up! demo. Daarnaast krijg je bij elke 60- die je aan Stampin’ Up! producten bestelt een cadautje uit de SALE a Bration folder gratis! Lees hier meer over deze heerlijke periode of ga direct naar mijn online webwinkel en shop met Paypal of Creditcard.

Leuk weetje: Stap je nu in als demo, krijg je naast de korting van 46,- ook nog twee stempelsets gratis!

 

Geniet van vandaag!

Lieve Creatieve Groet,

Salina