fbpx

Kijk hieronder de aflevering van vandaag terug.

In deze aflevering in een kwartier gebruikte ik:

– Easter friends stempelset
– Sunshine & Rainbows designpapier (gratis bij 60,-!)
– Memorie & More kaarten & enveloppen
– Crumb Cake inkt
– Soft Suede inkt
– Early Espresso inkt
– Basic White
– Basic White Bakerstwine
– Stampin Dimensionals

Formaten van het papier:
– Designpapier: 3″ x 4″ (7,6 cm x 10,2 cm)
– Basic White: 2,5″ x 3,5″ (6,3 cm x 9,5 cm)

 

Aan de slag!

Ook aan de slag met deze producten en ontwerpen? Uiteraard zijn alle producten bij mij te bestellen, online via paperstar.nl of stuur me een dm voor meer info! Leuk als je deze deelt en me wilt taggen op het kanaal waar je me gezien hebt.

Terugkijken kan ook altijd op mijn YouTube kanaal: Salina van den Nieuwenhuizen – Paperstar. Abonneer om de laatste video’s als eerst te zien!

 

SALE a bration vanaf 4 januari

Vanaf morgen gaat de voorjaarscatalogus live! En natuurlijk is het ook weet tijd voor de SALE a bration periode. Van 4 januari tot en met 28 februari spaar je voor gratis stempelsets of papier en krijg je bij aanschaf van een voordeelpakket 2 stempelsets gratis!

Meer weten? Stuur me een appje of mailtje of kom morgen terug op mijn blog voor alle ins en outs!

 

Geniet van vandaag!

Lieve Creatieve Groet,

Salina

Vraag gratis de digitale catalogussen aan

Vraag de gratis jaarcatalogus én minicatalogus aan van Stampin' Up! De jaarcatalogus bevat alle basisartikelen, materialen & stempelsets die het gehele jaar door te verkrijgen zijn. De minicatalogus komt ieder half jaar uit. Deze is helemaal afgestemd op het jaargetijde.

 

* Als je de catalogussen aanvraagt, dan stuur ik je regelmatig leuke acties en nieuwtjes. Je kunt je natuurlijk ieder moment uitschrijven.

Gelukt! Je ontvangt binnen een kwartier de catalogus(sen) in je mailbox. Niks ontvangen? Check eerst je spambox en stuur me anders een berichtje.