fbpx

Kijk hieronder de aflevering van vandaag terug.

In deze aflevering in een kwartier gebruikte ik:

– Amazing Silhouettes Stempelset
– Amazing Thanks Stansen
– Shimmery White Papier
– Blend Brushes
– Stampin’ Spritzers
– Fancy Tag Topper punch
– Magenta Madness inkt & papier
– Bumblebee inkt & papier
– Cinnamon Cider inkt & papier
– Misty moonlight inkt & papier
– Just Jade inkt & papier

En natuurlijk de mini stansmachine die nog tot en met 31 maart in de aanbieding is! Onderaan de blog vind je de folder van deze aanbieding. Klik op een van de plaatjes voor een vergroting. 

 

Aan de slag!

Ook aan de slag met deze producten en ontwerpen? Uiteraard zijn alle producten bij mij te bestellen, online via paperstar.nl of stuur me een dm voor meer info! Leuk als je deze deelt en me wilt taggen op het kanaal waar je me gezien hebt.

Terugkijken kan ook altijd op mijn YouTube kanaal: Salina van den Nieuwenhuizen – Paperstar. Abonneer om de laatste video’s als eerst te zien!

 

Geniet van vandaag!

Lieve Creatieve Groet,

 

Salina

Kortingsfolder 1
kortingsfolder 2

Vraag gratis de digitale catalogussen aan

Vraag de gratis jaarcatalogus én minicatalogus aan van Stampin' Up! De jaarcatalogus bevat alle basisartikelen, materialen & stempelsets die het gehele jaar door te verkrijgen zijn. De minicatalogus komt ieder half jaar uit. Deze is helemaal afgestemd op het jaargetijde.

 

* Als je de catalogussen aanvraagt, dan stuur ik je regelmatig leuke acties en nieuwtjes. Je kunt je natuurlijk ieder moment uitschrijven.

Gelukt! Je ontvangt binnen een kwartier de catalogus(sen) in je mailbox. Niks ontvangen? Check eerst je spambox en stuur me anders een berichtje.