fbpx

Kijk hieronder de aflevering van vandaag terug.

n deze aflevering in een kwartier gebruikte ik:

De Celebrate Today Magnet Board Kit of in het Nederlands: Magneetbordset Mooie Dagen – €31,-

Wat een leuke kit is dit. Even totaal iets anders! En je maakt het echt helemaal naar je eigen wens. Want: Je kunt zo vaak van designpapier veranderen als jij wilt!

 

Aan de slag!

Ook aan de slag met deze producten en ontwerpen? Uiteraard zijn alle producten bij mij te bestellen (klik boven de video), online via paperstar.nl of stuur me een dm voor meer info! Leuk als je deze deelt en me wilt taggen op het kanaal waar je me gezien hebt.

Terugkijken kan ook altijd op mijn YouTube kanaal: Salina van den Nieuwenhuizen – Paperstar. Abonneer om de laatste video’s als eerst te zien!

 

Geniet van vandaag!

Lieve Creatieve Groet,

 

Salina

Magneetbord

Nog tot en met 2 mei zijn er veel producten uit de huidige jaarcatalogus in de aanbieding! Sla je slag, op = op!

Kik op het plaatje om direct online te zien welke aanbiedingen er nog zijn. Shop online of stuur mij een berichtje via app, mail of messenger en ik bestel voor jou! Veel shopplezier 🙂

SALE

Vraag gratis de digitale catalogussen aan

Vraag de gratis jaarcatalogus én minicatalogus aan van Stampin' Up! De jaarcatalogus bevat alle basisartikelen, materialen & stempelsets die het gehele jaar door te verkrijgen zijn. De minicatalogus komt ieder half jaar uit. Deze is helemaal afgestemd op het jaargetijde.

 

* Als je de catalogussen aanvraagt, dan stuur ik je regelmatig leuke acties en nieuwtjes. Je kunt je natuurlijk ieder moment uitschrijven.

Gelukt! Je ontvangt binnen een kwartier de catalogus(sen) in je mailbox. Niks ontvangen? Check eerst je spambox en stuur me anders een berichtje.