fbpx

Kijk hieronder de aflevering van vandaag terug.

In deze aflevering in een kwartier gebruikte ik de spiksplinternieuwe Light the candles kaartkit!

Ik laat je een andere optie met de grappige uitgesneden figuren zien.

De kit bevat in totaal 8 basiskaarten incl enveloppen, alle papieren materialen om de kaarten te maken, stempels, mini inktkussentje in de kleur coastal cabana, plakmiddelen en versieringen

Zelf pakte ik nog erbij:
– Sponge Dauber – Vingersponsje
– Inktpad Night of Navy
– Inktpad Daffodil Delight
– Basic Black Marker

Aan de slag!

Ook aan de slag met deze producten en ontwerpen? Uiteraard zijn alle producten bij mij te bestellen, online via paperstar.nl of stuur me een dm voor meer info! Leuk als je deze deelt en me wilt taggen op het kanaal waar je me gezien hebt.

Terugkijken kan ook altijd op mijn YouTube kanaal: Salina van den Nieuwenhuizen – Paperstar. Abonneer om de laatste video’s als eerst te zien!

Nog tot 28 februari geniet je van gratis producten bij je bestelling. Meer weten? Lees deze blog even.

Geniet van vandaag!

Lieve Creatieve Groet,

Salina

Vraag gratis de digitale catalogussen aan

Vraag de gratis jaarcatalogus én minicatalogus aan van Stampin' Up! De jaarcatalogus bevat alle basisartikelen, materialen & stempelsets die het gehele jaar door te verkrijgen zijn. De minicatalogus komt ieder half jaar uit. Deze is helemaal afgestemd op het jaargetijde.

 

* Als je de catalogussen aanvraagt, dan stuur ik je regelmatig leuke acties en nieuwtjes. Je kunt je natuurlijk ieder moment uitschrijven.

Gelukt! Je ontvangt binnen een kwartier de catalogus(sen) in je mailbox. Niks ontvangen? Check eerst je spambox en stuur me anders een berichtje.