fbpx

Voor deze kaart liet ik me inspireren door de challenge van Martin Stone. Op dag 4 was deze kleuren combinatie (Evening Evergreen, Cherry Cobbler & Crumb Cake) de opdracht. En ik ben los gegaan!

Dit heb ik gebruikt tijdens de live:

– ๐—•๐˜‚๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—น: Joyfull Flurry stempelset met Frosted Flurry Snijmallen
– ๐—ฃ๐—ฎ๐—ฝ๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ: Evening Evergreen, Cherry Cobbler & Crumb Cake Kaartkarton
– ๐—œ๐—ป๐—ธ๐˜: Evening Evergreen
– ๐—˜๐˜…๐˜๐—ฟ๐—ฎ: Wink of Stella glitterpen; Multifunctionele Lijm, Dimensionals, Stans & Embossingmachine; Take your pick tool

Onder de video vindt je de gebruikte producten. Klik op de plaatjes om de producten beter te bekijken of aan te schaffen.

Aan de slag!

Ook aan de slag met deze producten en ontwerpen? Uiteraard zijn alle producten bij mij te bestellen (klik boven de video), online via paperstar.nl of stuur me een dm voor meer info! Leuk als je deze deelt en me wilt taggen op het kanaal waar je me gezien hebt.

Terugkijken kan ook altijd op mijn YouTube kanaal: Salina van den Nieuwenhuizen – Paperstar. Abonneer om de laatste video’s als eerst te zien!

 

Geniet van vandaag!

Lieve Creatieve Groet,

 

Salina

Butterfly Brilliance

Prachtige nieuwe Suite en een toffe winactie!

De prachtige Fitting Florets Suite is nu al beschikbaar! En ik ze nu al, omdat het een bundle is die in de Mini voorjaarscatalogus komt te staan. Aan deze bundle hebben ze nu een extra stempelset, papier en steentjes toegevoegd. Deze drie zijn alleen deze maand beschikbaar. Meer weten? Klik op het plaatje hieronder om de suite van dichtbij te bekijken.

Gewoon omdat het kan geef ik twee kleine kerstpakketjes weg. Ik heb meerdere van de Christmas Gifting set gebruikt waardoor ik 2 stempelsets, clear blocks & inktkussentjes over heb. Met wat leuk papier kun jij deze beide winnen en eentje weggeven aan iemand anders! Klik op het plaatje hieronder en laat je gegevens achter. Op 2 december maak ik de winnaar bekend!

 

Vraag gratis de digitale catalogussen aan

Vraag de gratis jaarcatalogus รฉn minicatalogus aan van Stampin' Up! Deย jaarcatalogus bevat alle basisartikelen, materialen & stempelsets die het gehele jaar door te verkrijgen zijn. De minicatalogus komt ieder half jaar uit. Deze is helemaal afgestemd op het jaargetijde.

ย 

* Als je de catalogussen aanvraagt, dan stuur ik je regelmatig leuke acties en nieuwtjes. Je kunt je natuurlijk ieder moment uitschrijven.

Gelukt! Je ontvangt binnen een kwartier de catalogus(sen) in je mailbox. Niks ontvangen? Check eerst je spambox en stuur me anders een berichtje.