fbpx

Kijk hieronder de aflevering van vandaag terug.

In deze aflevering in een kwartier gebruikte ik:

– In the wild suite met:
– Wild cats stempelset en stansen (nu met 20% extra korting!)
– In the wild designerpapier
– Animal print embossing folder
– Picture this snijmallen
– Punch: Banners pick a punch
– Simply Elegant draad
– Basic en Thick Basic White
– Evening Evergreen inkt
– Simply Succulent inkt
– Dimensionals

Nog tot en met 31 maart de Lentekriebels aanbieding! Ook deze bundle met de grote katten is met 20% korting te verkrijgen. Onderaan de blog vind je de folder van deze aanbieding. Klik op een van de plaatjes voor een vergroting. 

 

Aan de slag!

Ook aan de slag met deze producten en ontwerpen? Uiteraard zijn alle producten bij mij te bestellen (klik boven de video), online via paperstar.nl of stuur me een dm voor meer info! Leuk als je deze deelt en me wilt taggen op het kanaal waar je me gezien hebt.

Terugkijken kan ook altijd op mijn YouTube kanaal: Salina van den Nieuwenhuizen – Paperstar. Abonneer om de laatste video’s als eerst te zien!

 

Geniet van vandaag!

Lieve Creatieve Groet,

 

Salina

wild cats
Kortingsfolder 1
kortingsfolder 2

Vraag gratis de digitale catalogussen aan

Vraag de gratis jaarcatalogus én minicatalogus aan van Stampin' Up! De jaarcatalogus bevat alle basisartikelen, materialen & stempelsets die het gehele jaar door te verkrijgen zijn. De minicatalogus komt ieder half jaar uit. Deze is helemaal afgestemd op het jaargetijde.

 

* Als je de catalogussen aanvraagt, dan stuur ik je regelmatig leuke acties en nieuwtjes. Je kunt je natuurlijk ieder moment uitschrijven.

Gelukt! Je ontvangt binnen een kwartier de catalogus(sen) in je mailbox. Niks ontvangen? Check eerst je spambox en stuur me anders een berichtje.