fbpx

Kijk hieronder de aflevering van vandaag terug.

Oh man man man, wat ben ik dol op de herfstkleuren! En in de feestkaart van vandaag heb ik hier optimaal gebruik van gemaakt.

En deze live wil je echt kijken! Ik geef je namelijk aan hoe je een fantastisch mooi herfstig papierpakket kunt winnen vanwege het 1 jarig bestaan van Papierplezier in een kwartier! Je hebt hiervoor tot 13 september de tijd om je in te schrijven. In de live leg ik je precies uit wat je moet doen om hier kans op te maken. 

Dit heb ik gebruikt tijdens de live:

– Soft Seedlings Stempelset – 25,-
– Blaadjeslabels & Barnsteentjes – 9,75
– Crushed Curry inkt – 9,75
– Pumpkin Pie Inkt
– Cajun Craze inkt & Papier
– Pale Papaya papier
– Basic White
– Dimensionals & Lijm

Afmetingen van de kaart:
– Basiskaart: 29 x 14,5 cm
– Wit: 13,5 x 13,5 cm
– Pale papaya strook: 13,5 x 3 cm

Heb je gezien dat ik in mijn webshop al mijn tweedehands & retired spulletjes met 40% korting aanbied?! Sla nu je slag en help mij m’n knutselkamer leger te maken 😉

 

Aan de slag!

Ook aan de slag met deze producten en ontwerpen? Uiteraard zijn alle producten bij mij te bestellen (klik boven de video), online via paperstar.nl of stuur me een dm voor meer info! Leuk als je deze deelt en me wilt taggen op het kanaal waar je me gezien hebt.

Terugkijken kan ook altijd op mijn YouTube kanaal: Salina van den Nieuwenhuizen – Paperstar. Abonneer om de laatste video’s als eerst te zien!

 

Geniet van vandaag!

Lieve Creatieve Groet,

 

Salina

Butterfly Brilliance

Perfect partners & Weekly deals september

In de maand September heeft Stampin’ Up! twee toffe acties voor je. 

De eerste is de Perfect Partners. Bij een zestal favoriete stempelsets heeft Stampin’ Up! unieke stansen ontwikkeld. En deze zijn alleen in September te verkrijgen! Dus als je ze wilt, niet twijfelen! Klik op de plaatjes voor vergroting of om direct naar de online winkel te gaan. Uiteraard mag je mij ook altijd een berichtje sturen om te bestellen. 

En de tweede actie bestaat uit 4 acties!! Elke week komen er een aantal producten in de webshop in de aanbieding! Ook wel de Weekly deals genoemd. Klik op het plaatje hieronder om de deal van deze week te zien! Let op: de Weekly deals lopen dus ook maar een week. Elke donderdag veranderd de sortering en dan komen er weer nieuwe artikelen in de aanbieding. Veel shopplezier!

 

weekly deals banners
Perfect Partners Flyer

Vraag gratis de digitale catalogussen aan

Vraag de gratis jaarcatalogus én minicatalogus aan van Stampin' Up! De jaarcatalogus bevat alle basisartikelen, materialen & stempelsets die het gehele jaar door te verkrijgen zijn. De minicatalogus komt ieder half jaar uit. Deze is helemaal afgestemd op het jaargetijde.

 

* Als je de catalogussen aanvraagt, dan stuur ik je regelmatig leuke acties en nieuwtjes. Je kunt je natuurlijk ieder moment uitschrijven.

Gelukt! Je ontvangt binnen een kwartier de catalogus(sen) in je mailbox. Niks ontvangen? Check eerst je spambox en stuur me anders een berichtje.