fbpx

Kijk hieronder de aflevering van vandaag terug.

In deze aflevering in een kwartier gebruikte ik:

– Hemelse Hortensia Bundel – 63,-
(ook los als stempelset (31,-) of losse snijmallen (39,-) verkrijgbaar)
– Shimmery White kaartkarton
– Vellum papier
– Linnen draad
– Wink of Stella glitter pen
– Stampin’ Spritzer
– Soft Seafoam kaartkarton & inkt
– Polished Pink Inkt
– Mini stans en embossingmachine
– lijm, dimensionals, papiersnijmachine, stempelblok

Deze set is nog tot en met 2 mei 2022 als bundel te verkrijgen. Je koopt dan de stempels en stansen samen en krijgt 10% korting. Daarna zijn de stempelset en bijpassende snijmallen alleen nog maar los verkrijgbaar. (dus niet meer als bundel met de korting)

 

Aan de slag!

Ook aan de slag met deze producten en ontwerpen? Uiteraard zijn alle producten bij mij te bestellen (klik boven de video), online via paperstar.nl of stuur me een dm voor meer info! Leuk als je deze deelt en me wilt taggen op het kanaal waar je me gezien hebt.

Terugkijken kan ook altijd op mijn YouTube kanaal: Salina van den Nieuwenhuizen – Paperstar. Abonneer om de laatste video’s als eerst te zien!

 

Geniet van vandaag!

Lieve Creatieve Groet,

 

Salina

Hemelse Hortensia
SALE

Vraag gratis de digitale catalogussen aan

Vraag de gratis jaarcatalogus én minicatalogus aan van Stampin' Up! De jaarcatalogus bevat alle basisartikelen, materialen & stempelsets die het gehele jaar door te verkrijgen zijn. De minicatalogus komt ieder half jaar uit. Deze is helemaal afgestemd op het jaargetijde.

 

* Als je de catalogussen aanvraagt, dan stuur ik je regelmatig leuke acties en nieuwtjes. Je kunt je natuurlijk ieder moment uitschrijven.

Gelukt! Je ontvangt binnen een kwartier de catalogus(sen) in je mailbox. Niks ontvangen? Check eerst je spambox en stuur me anders een berichtje.