fbpx

Kijk hieronder de aflevering van vandaag terug.

Zo zoet en zo gemakkelijk. Een cadeaudoosje met prachtige uitsnede die zelf niet heel veel meer nodig heeft.

Dit heb ik gebruikt tijdens de live:

– Delicate Details Treatboxes – 8 stuks – 14,-
– Polished Pink Kaartkarton
– Nothings Better Than Stempelset
– Live You More Than Snijmallen
– Crinkeled seam Ribbon
– Lovely Labels Pick a Punch
– Polished Pink Stampin Blends

Vanaf nu tot en met eind augustus is het SALE a BRATION! Dat betekent cadeautjes uitzoeken uit de folder! Bij elke 60,- en 120,- die je besteedt aan nieuwe Stampin’ Up! producten krijg je een gratis item naar keuze.

 

Aan de slag!

Ook aan de slag met deze producten en ontwerpen? Uiteraard zijn alle producten bij mij te bestellen (klik boven de video), online via paperstar.nl of stuur me een dm voor meer info! Leuk als je deze deelt en me wilt taggen op het kanaal waar je me gezien hebt.

Terugkijken kan ook altijd op mijn YouTube kanaal: Salina van den Nieuwenhuizen – Paperstar. Abonneer om de laatste video’s als eerst te zien!

 

Geniet van vandaag!

Lieve Creatieve Groet,

 

Salina

Butterfly Brilliance

SALE a Bration is van start!

In Juli en Augustus kies je bij elke 60,- die je bestelt een gratis cadeautje uit! Dit doe je vanuit de Sale a Bration folder. Daarnaast is het deze twee maanden extra leuk om in te stappen in mijn team. Je schaft een starterspakket aan (artikelen naar keuze!!) tgv 175,- en betaalt 129,-. Maar dat is niet alles: tijdens de Sale a Bration krijg je er een hele mooie planner met inhoud voor 1,5 jaar bij, een stempelset om je planner te versieren en drie prachtige schriften twv 55,-, gratis! Lees hier meer en stap direct in! (klik evt ook op de plaatjes voor meer info!)

Vraag gratis de digitale catalogussen aan

Vraag de gratis jaarcatalogus én minicatalogus aan van Stampin' Up! De jaarcatalogus bevat alle basisartikelen, materialen & stempelsets die het gehele jaar door te verkrijgen zijn. De minicatalogus komt ieder half jaar uit. Deze is helemaal afgestemd op het jaargetijde.

 

* Als je de catalogussen aanvraagt, dan stuur ik je regelmatig leuke acties en nieuwtjes. Je kunt je natuurlijk ieder moment uitschrijven.

Gelukt! Je ontvangt binnen een kwartier de catalogus(sen) in je mailbox. Niks ontvangen? Check eerst je spambox en stuur me anders een berichtje.