fbpx

Labels zijn ontzettend Amerikaans en Engels.. en niet zo Nederlands. Ik laat je zien hoe je met deze kit nog meer kunt dan alleen labels maken!

Dit heb ik gebruikt tijdens de live:

– 𝗞𝗶𝘁: Christmas Gifting Kit
– 𝗣𝗮𝗽𝗶𝗲𝗿: Kraft Notecards & Envelopes
– 𝗜𝗻𝗸𝘁: Shaded Spruce
– 𝗘𝘅𝘁𝗿𝗮: Snips (papierschaar), Multifunctionele lijm, Shammy of Stampin Scrub

Onder de video vindt je de gebruikte producten. Klik op de plaatjes om de producten beter te bekijken of aan te schaffen.

Aan de slag!

Ook aan de slag met deze producten en ontwerpen? Uiteraard zijn alle producten bij mij te bestellen (klik boven de video), online via paperstar.nl of stuur me een dm voor meer info! Leuk als je deze deelt en me wilt taggen op het kanaal waar je me gezien hebt.

Terugkijken kan ook altijd op mijn YouTube kanaal: Salina van den Nieuwenhuizen – Paperstar. Abonneer om de laatste video’s als eerst te zien!

 

Geniet van vandaag!

Lieve Creatieve Groet,

 

Salina

Butterfly Brilliance

Prachtige nieuwe Suite en de nieuwe voorjaarscatalogus voor demo’s

De prachtige Fitting Florets Suite is nu al beschikbaar! En ik ze nu al, omdat het een bundle is die in de Mini voorjaarscatalogus komt te staan. Aan deze bundle hebben ze nu een extra stempelset, papier en steentjes toegevoegd. Deze drie zijn alleen deze maand beschikbaar. Meer weten? Klik op het plaatje hieronder om de suite van dichtbij te bekijken.

Vanaf 14 november mag je als demonstratrice van Stampin’ Up! al een digitaal kijkje nemen in de nieuwe voorjaarscatalogus! Dat is altijd een feestje. Vanaf 1 december mogen we er zelfs al uit voorbestellen. Wil jij dit ook? Ga dan naar het tabblad ‘Altijd Korting‘ voor meer informatie. Uiteraard ook voor jou als je inwoner van België bent!

 

Vraag gratis de digitale catalogussen aan

Vraag de gratis jaarcatalogus én minicatalogus aan van Stampin' Up! De jaarcatalogus bevat alle basisartikelen, materialen & stempelsets die het gehele jaar door te verkrijgen zijn. De minicatalogus komt ieder half jaar uit. Deze is helemaal afgestemd op het jaargetijde.

 

* Als je de catalogussen aanvraagt, dan stuur ik je regelmatig leuke acties en nieuwtjes. Je kunt je natuurlijk ieder moment uitschrijven.

Gelukt! Je ontvangt binnen een kwartier de catalogus(sen) in je mailbox. Niks ontvangen? Check eerst je spambox en stuur me anders een berichtje.