fbpx

Dit soort kleine schattige weggevertjes vind ik altijd heel erg leuk om te maken. Tot in de details kun je het versieren.

Dit heb ik gebruikt tijdens de live:

– ๐—•๐˜‚๐—ป๐—ฑ๐—น๐—ฒ: Celebrate with Tags (snijmallen & stansen)
– ๐—ฃ๐—ฎ๐—ฝ๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ: Basic Black, Basic White
– ๐—ฆ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฐ๐—ถ๐—ฎ๐—ฎ๐—น ๐——๐—ฒ๐˜€๐—ถ๐—ด๐—ป ๐—ฃ๐—ฎ๐—ฝ๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ: Black & White Designs
– ๐—ฉ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด: Gold shimmer ribbon
– ๐—œ๐—ป๐—ธ๐˜: Versamark
– ๐—˜๐˜…๐˜๐—ฟ๐—ฎ: Embossingpoeder Wit & Goud, Dimensionals; Papiersnijmachine; Vouwbeen

Afmetingen:
Basic black binnenkaartje: 8,5 x 5 cm
Basic White mat: 7,5 x 3,8 cm
Buitenlabel: 5,5 x 5,5 cm

 

Aan de slag!

Ook aan de slag met deze producten en ontwerpen? Uiteraard zijn alle producten bij mij te bestellen (klik boven de video), online via paperstar.nl of stuur me een dm voor meer info! Leuk als je deze deelt en me wilt taggen op het kanaal waar je me gezien hebt.

Terugkijken kan ook altijd op mijn YouTube kanaal: Salina van den Nieuwenhuizen – Paperstar. Abonneer om de laatste video’s als eerst te zien!

 

Geniet van vandaag!

Lieve Creatieve Groet,

 

Salina

Butterfly Brilliance

Prachtige nieuwe Suite en nog enkele dagen voor de adventskalender

De prachtige Fitting Florets Suite is nu al beschikbaar! En ik ze nu al, omdat het een bundle is die in de Mini voorjaarscatalogus komt te staan. Aan deze bundle hebben ze nu een extra stempelset, papier en steentjes toegevoegd. Deze drie zijn alleen deze maand beschikbaar. Meer weten? Klik op het plaatje hieronder om de suite van dichtbij te bekijken.

En heb je de Unieke Adventskalender al gezien? Jose Hoogeveen van Stampin Treasure en ik hebben deze samen ontwikkeld. Je schaft deze aan tot en met 5 november en uiterlijk in de derde week van november komt deze goedgevulde kalender jouw kant op. Je kiest voor een variant met of zonder stempelset. Heb je hier vragen over? Stuur me gerust een mailtje of berichtje via mijn socials. Je schaft de kalender aan via de webshop, klik gewoon even op het plaatje hieronder!

 

adventskalender

Vraag gratis de digitale catalogussen aan

Vraag de gratis jaarcatalogus รฉn minicatalogus aan van Stampin' Up! Deย jaarcatalogus bevat alle basisartikelen, materialen & stempelsets die het gehele jaar door te verkrijgen zijn. De minicatalogus komt ieder half jaar uit. Deze is helemaal afgestemd op het jaargetijde.

ย 

* Als je de catalogussen aanvraagt, dan stuur ik je regelmatig leuke acties en nieuwtjes. Je kunt je natuurlijk ieder moment uitschrijven.

Gelukt! Je ontvangt binnen een kwartier de catalogus(sen) in je mailbox. Niks ontvangen? Check eerst je spambox en stuur me anders een berichtje.