fbpx

Soms heeft een kaart niet meer nodig dan mooi papier. Net als bij deze.

Dit heb ik gebruikt tijdens de live:

– ๐—ฆ๐˜๐—ฒ๐—บ๐—ฝ๐—ฒ๐—น๐˜€๐—ฒ๐˜: Magische Momenten
– ๐—ฃ๐—ฎ๐—ฝ๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ: Soft Succulent & Basic White Kaartkarton
– ๐—œ๐—ป๐—ธ๐˜: Night of navy & soft Succulent
– ๐—ฆ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฐ๐—ถ๐—ฎ๐—ฎ๐—น ๐——๐—ฒ๐˜€๐—ถ๐—ด๐—ป๐—ฝ๐—ฎ๐—ฝ๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ: Brushstroke SDPS
– E๐—บ๐—ฏ๐—ผ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ณ๐—ผ๐—น๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ: Fern 3D
– ๐—˜๐˜…๐˜๐—ฟ๐—ฎ: Pearl Basic Jewels; Dark Night of Navy Blend; Multifunctionele Lijm

Onder de video vindt je de gebruikte producten. Klik op de plaatjes om de producten beter te bekijken of aan te schaffen.

Aan de slag!

Ook aan de slag met deze producten en ontwerpen? Uiteraard zijn alle producten bij mij te bestellen (klik boven de video), online via paperstar.nl of stuur me een dm voor meer info! Leuk als je deze deelt en me wilt taggen op het kanaal waar je me gezien hebt.

Terugkijken kan ook altijd op mijn YouTube kanaal: Salina van den Nieuwenhuizen – Paperstar. Abonneer om de laatste video’s als eerst te zien!

 

Geniet van vandaag!

Lieve Creatieve Groet,

 

Salina

Butterfly Brilliance

Prachtige nieuwe Suite en de nieuwe voorjaarscatalogus voor demo’s

De prachtige Fitting Florets Suite is nu al beschikbaar! En ik ze nu al, omdat het een bundle is die in de Mini voorjaarscatalogus komt te staan. Aan deze bundle hebben ze nu een extra stempelset, papier en steentjes toegevoegd. Deze drie zijn alleen deze maand beschikbaar. Meer weten? Klik op het plaatje hieronder om de suite van dichtbij te bekijken.

Vanaf 14 november mag je als demonstratrice van Stampin’ Up! al een digitaal kijkje nemen in de nieuwe voorjaarscatalogus! Dat is altijd een feestje. Vanaf 1 december mogen we er zelfs al uit voorbestellen. Wil jij dit ook? Ga dan naar het tabblad ‘Altijd Korting‘ voor meer informatie. Uiteraard ook voor jou als je inwoner van Belgiรซ bent!

 

Vraag gratis de digitale catalogussen aan

Vraag de gratis jaarcatalogus รฉn minicatalogus aan van Stampin' Up! Deย jaarcatalogus bevat alle basisartikelen, materialen & stempelsets die het gehele jaar door te verkrijgen zijn. De minicatalogus komt ieder half jaar uit. Deze is helemaal afgestemd op het jaargetijde.

ย 

* Als je de catalogussen aanvraagt, dan stuur ik je regelmatig leuke acties en nieuwtjes. Je kunt je natuurlijk ieder moment uitschrijven.

Gelukt! Je ontvangt binnen een kwartier de catalogus(sen) in je mailbox. Niks ontvangen? Check eerst je spambox en stuur me anders een berichtje.