fbpx

Kijk hieronder de aflevering van vandaag terug.

Quick & easy! Dat is fijn he?

Tijdens deze live pak ik voor jou de nieuwe ๐—•๐—ถ๐—ฟ๐˜๐—ต๐—ฑ๐—ฎ๐˜† ๐—–๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ ๐—ข๐—ฟ๐—ด๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐˜‡๐—ฒ๐—ฟ ๐—ž๐—ถ๐˜ voor jou uit!

En tijdens het kwartier maak ik er ook nog twee kaarten van. Superleuk, Quick and easy! Ik ben fan!!

De kit kost je 31,- en dan heb je een prachtige organizer for life! Deze vul je iedere keer met het aantal kaarten wat jij bij die maand nodig hebt. Hoe handig is dat?

 

Aan de slag!

Ook aan de slag met deze producten en ontwerpen? Uiteraard zijn alle producten bij mij te bestellen (klik boven de video), online via paperstar.nl of stuur me een dm voor meer info! Leuk als je deze deelt en me wilt taggen op het kanaal waar je me gezien hebt.

Terugkijken kan ook altijd op mijn YouTube kanaal: Salina van den Nieuwenhuizen – Paperstar. Abonneer om de laatste video’s als eerst te zien!

 

Geniet van vandaag!

Lieve Creatieve Groet,

 

Salina

Butterfly Brilliance

Fantatische Instapactie, Nieuwe Kits & de Adventkalender

Wat een feestelijke maand is oktober zo!

Je schaft deze maand een starterspakket aan voor 129,- en kiest voor 207,- aan producten uit!! Dat is 78,- aan GRATIS producten! BIZAR!!
Klik op het plaatje hieronder en lees er alles over.

En heb je de Unieke Adventskalender al gezien? Jose Hoogeveen van Stampin Treasure en ik hebben deze samen ontwikkeld. Je schaft deze aan tot en met 5 november en uiterlijk in de derde week van november komt deze goedgevulde kalender jouw kant op. Je kiest voor een variant met of zonder stempelset. Heb je hier vragen over? Stuur me gerust een mailtje of berichtje via mijn socials. Je schaft de kalender aan via de webshop, klik gewoon even op het plaatje hieronder!

Daarnaast heeft Stampin’ Up! ook twee nieuwe kits op de markt gebracht. Ik ben heel enthousiast! Wat vind jij?

 

adventskalender

Vraag gratis de digitale catalogussen aan

Vraag de gratis jaarcatalogus รฉn minicatalogus aan van Stampin' Up! Deย jaarcatalogus bevat alle basisartikelen, materialen & stempelsets die het gehele jaar door te verkrijgen zijn. De minicatalogus komt ieder half jaar uit. Deze is helemaal afgestemd op het jaargetijde.

ย 

* Als je de catalogussen aanvraagt, dan stuur ik je regelmatig leuke acties en nieuwtjes. Je kunt je natuurlijk ieder moment uitschrijven.

Gelukt! Je ontvangt binnen een kwartier de catalogus(sen) in je mailbox. Niks ontvangen? Check eerst je spambox en stuur me anders een berichtje.