fbpx

Kijk hieronder de aflevering van vandaag terug.

Metallic & Shimmery Specialty Paper. Beide de eerste items die ik uit de najaarsctalogus aanschafte. Je kunt wat mij betreft niet vroeg genoeg beginnen met je kerstkaarten. Wat jij?

oh enne.. deze kaart ga jij ook maken tijdens het creative event van 17 september of met het thuispakket van dat event!

Dit heb ik gebruikt tijdens de live:

– All Bundled up stempelset – 28,-
– Metallic & Shimmery Specialty Paper – 6,25
– Basic Boarder Stansen – 36,-
– Crumb Cake Blends
– Evening Evergreen Blends
– Metallic (Goud) Embossingpoeder
– Evening Evergreen papier (ook per vel bij mij te koop!)
– Basic White Papier
– Memento Tuxedo Black inkt
– Dimensionals

Met de drie items waar ik de prijzen bij heb gezet, kies je tijdens de SALE a Bration ook nog eens een gratis cadeautje uit, uit de speciale folder. Want:

Vanaf nu tot en met eind augustus is het SALE a BRATION! Dat betekent cadeautjes uitzoeken uit de folder! Bij elke 60,- en 120,- die je besteedt aan nieuwe Stampin’ Up! producten krijg je een gratis item naar keuze.

 

Aan de slag!

Ook aan de slag met deze producten en ontwerpen? Uiteraard zijn alle producten bij mij te bestellen (klik boven de video), online via paperstar.nl of stuur me een dm voor meer info! Leuk als je deze deelt en me wilt taggen op het kanaal waar je me gezien hebt.

Terugkijken kan ook altijd op mijn YouTube kanaal: Salina van den Nieuwenhuizen – Paperstar. Abonneer om de laatste video’s als eerst te zien!

 

Geniet van vandaag!

Lieve Creatieve Groet,

 

Salina

Butterfly Brilliance

SALE a Bration is van start!

In Juli en Augustus kies je bij elke 60,- die je bestelt een gratis cadeautje uit! Dit doe je vanuit de Sale a Bration folder. Daarnaast is het deze twee maanden extra leuk om in te stappen in mijn team. Je schaft een starterspakket aan (artikelen naar keuze!!) tgv 175,- en betaalt 129,-. Maar dat is niet alles: tijdens de Sale a Bration krijg je er een hele mooie planner met inhoud voor 1,5 jaar bij, een stempelset om je planner te versieren en drie prachtige schriften twv 55,-, gratis! Lees hier meer en stap direct in! (klik evt ook op de plaatjes voor meer info!)

Vraag gratis de digitale catalogussen aan

Vraag de gratis jaarcatalogus én minicatalogus aan van Stampin' Up! De jaarcatalogus bevat alle basisartikelen, materialen & stempelsets die het gehele jaar door te verkrijgen zijn. De minicatalogus komt ieder half jaar uit. Deze is helemaal afgestemd op het jaargetijde.

 

* Als je de catalogussen aanvraagt, dan stuur ik je regelmatig leuke acties en nieuwtjes. Je kunt je natuurlijk ieder moment uitschrijven.

Gelukt! Je ontvangt binnen een kwartier de catalogus(sen) in je mailbox. Niks ontvangen? Check eerst je spambox en stuur me anders een berichtje.