fbpx

Catalogus Remake

Gratis live workshops voor iedereen!

Online workshops

Gratis workshops

2Via Facebook geef ik gratis live workshops. Deze workshops zijn later op diezelfde dag nog terug te kijken op mijn YouTube kanaal. Het leukste is natuurlijk als je live meedoet!

Elke week kun je meedoen met mijn Papierplezier in een kwartier en ongeveer 1 keer per 2 maanden heb ik het uitgebreide Catalogus remake live. Voor de laatste schaf je eventueel een pakket aan. Wil je de projecten van het Papierplezier in een kwartier maken? Uiteraard schaf je die materialen ook bij mij aan!

Schaf een pakketje materialen aan wanneer je graag met de juiste materialen meedoet. Uiteraard is het ook mogelijk om met je eigen spulletjes de creaties na te maken!

De volgende gratis Catalogus Remake is op 23 februari 2023

Op mijn facebookpagina kun je in het evenement aangeven dat je interesse hebt. Zo krijg je een melding wanneer ik live ga.

Geen Facebook? Kijk vanaf de middag via Youtube!

Klik hieronder op de knop om een pakket aan te schaffen. Het is ook mogelijk om met je eigen spulletjes mee te doen!

Catalogus Remake

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Dit zijn de projecten en pakketten voor de volgende
Catalogus Remake! (nog even geduld…)

Via de knop hier onder kom je bij alle afleveringen van eerdere Simpel Stempelen edities op Youtube
Afhankelijk van de ‘leeftijd’ van de aflevering zijn er nog pakketten voor beschikbaar.
Wil je een soortgelijk pakket? Stuur me een berichtje!

Veel knutselplezier!

Altijd op de hoogte blijven? Abonneer op Youtube en zet het belletje aan!

Vraag gratis de digitale catalogussen aan

Vraag de gratis jaarcatalogus én minicatalogus aan van Stampin' Up! De jaarcatalogus bevat alle basisartikelen, materialen & stempelsets die het gehele jaar door te verkrijgen zijn. De minicatalogus komt ieder half jaar uit. Deze is helemaal afgestemd op het jaargetijde.

 

* Als je de catalogussen aanvraagt, dan stuur ik je regelmatig leuke acties en nieuwtjes. Je kunt je natuurlijk ieder moment uitschrijven.

Gelukt! Je ontvangt binnen een kwartier de catalogus(sen) in je mailbox. Niks ontvangen? Check eerst je spambox en stuur me anders een berichtje.