fbpx

Gratis Online workshops

 

Live op Facebook en terug te kijken op Youtube

Online workshops

Gratis Workshops

Via Facebook geef ik gratis live workshops. Deze workshops zijn later op diezelfde dag nog terug te kijken op mijn YouTube kanaal. Het leukste is natuurlijk als je live meedoet!

Waarom gratis? Omdat samen knutselen nog steeds het meest gezellig en vooral toegankelijk moet zijn voor iedereen.

Ga naar mijn de evenementen op mijn Facebookpagina en klik dat je geïnteresseerd bent of gaat om een melding te krijgen als ik live kom!

Scroll verder naar beneden voor het actuele aanbod van gratis workshops.

Online Workshops

Ik bied meerder gratis workshops aan in verschillende varianten. Lees hieronder meer èn indien van toepassing, schaf het bijpassende pakket aan om mee te doen.

Papierplezier in een kwartier
Voor lange tijd wekelijks, nu even on hold. Papierplezier in een kwartier is precies wat het ook zegt: In een live van een kwartier maak ik 1 voorbereid oroject om jou te laten zien wat je allemaal met de prachtige producten van Stampin’ Up! kunt doen. Binnenkort plan ik deze weer!

Papierpakkettenplezier!
Geheel nieuw sinds september 2023! Met de op dat moment actuele papierpakketten die ik aanbied maak ik een project. Ik bedenk niks vooraf, maar kies een set en ga live creëren. Gezelligheid alom :D. Elke maand maak ik iets met een ander pakket. Een papierpakket bestaat uit 11 vellen kaartkarton voor maar €5,-.

Geplande data Papierpakkettenplezier:
– Vrijdag 15 september – 11:00
– Maandag 16 oktober – 10:00
– Vrijdag 17 november – 11:00
– Vrijdag 15 december – 11:00

De papierpakketten blijven beschikbaar zolang de voorraad strekt. Dus ook na deze data kun je de pakketten aanschaffen.

Catalogus Remake

Ongeveer 2 keer per jaar bied ik een catalogus remake workshop aan. Dan gaan ik aan de slag met een complete suite uit de catalogus en maak ik de voorbeelden die Stampin’ Up! gemaakt heeft, na. Bij deze workshops zorg ik altijd voor aantrekkelijke pakketten zodat je alles wat ik maak, ook kunt maken! Op dit moment staat er nog geen remake gepland, je kunt wel de eerdere edities terugkijken op mijn Youtube Kanaal!

PaperStar op Facebook!

18 hours ago

Moooooody mauve. 💜 Een van de 5 tijdelijke kleuren (in colors) van dit jaar. Ik vind m prachtig 😍Èn de translucent florals 🪷 stempelset heeft er een online vriendje bijgekregen; er is nu in de online only collectie designpapier toegevoegd wat perfect matcht De basiskaart van met de kleur moody Mauve komt uit mijn herfst 2023 pakket. 11 vellen kaartkarton voor 5,-. Speciaal voor jou door mij samengesteld. 👉🏻 Nog steeds bestelbaar! Liefs & creatiefs Salina 😚 💛 Stampin’ Up! Demo. Bestel deze toffe producten bij mij of kom in mijn creatieve team 👯‍♀️ door een voordeelpakket aan te schaffen! Op PaperStar .nl vind je meer info. Vragen? Stuur me een berichtje via een van mijn socials. ✂️ 🛒 Online shoppen doe je via PaperStar.stampinup.net .......#papier #inkt #stempels #diy #zelfgemaakt #stampinup #stampinupdemo #papierplezier #creatief #helvoirt #knutselen #kaartenmaken #cadoosjes #cadeau #papierworkshop #kaartenmaken #stempelen #kwaliteit #onlineworkshops #teamopbouw #creatiefteam ... Bekijk meerZie minder
View on Facebook

1 day ago

Vrijdag is mijn PaperStar* dag! 💛👉🏻 Vandaag doe ik weer een verzamelbestelling. Maar wat is dat nou eigenlijk?💡 Optie 1: Je shopt bij Stampin’ Up! online 🛒In de webshop met creditcard of Paypal, je betaalt 7,95 verzendkosten en alles wordt direct bij je thuis geleverd, mega relaxt! 🏠 Ga hiervoor naar paperstar.stampinup.net als je via mij wilt bestellen. 💡 Optie 2: Je bestelt met mij mee. 🙋🏼‍♀️Je geeft je wensen door (voor 12:00 op vrijdag), ik bestel elke week op vrijdag en de week erop heb ik vaak alles binnen. Dan verzend ik het naar jou tegen dhl verzendtarief (4,- bij brievenbusdoosje en 6,- bij een pakket). 📦 Natuurlijk kun je ook je bestelling ophalen in Helvoirt.😅 Van beide valt iets te zeggen dus, jouw keuze! Heb je nog creatieve wensen op je lijstje? Liefs & creatiefs Salina 😚 💛 Stampin’ Up! Demo. Bestel deze toffe producten bij mij of kom in mijn creatieve team 👯‍♀️ door een voordeelpakket aan te schaffen! Op PaperStar .nl vind je meer info. Vragen? Stuur me een berichtje via een van mijn socials. ✂️ 🛒 Online shoppen doe je via PaperStar.stampinup.net ......#papier #inkt #stempels #diy #zelfgemaakt #stampinup #stampinupdemo #papierplezier #creatief #helvoirt #knutselen #kaartenmaken #cadoosjes #cadeau #papierworkshop #kaartenmaken #stempelen #kwaliteit #onlineworkshops #teamopbouw #creatiefteam ... Bekijk meerZie minder
View on Facebook

2 days ago

21 september en de herfst 🍁 kickt in… I 💛 it!!Al hoor ik heel veel mensen nu mopperen omdat het regent en het ineens over lijkt te zijn met de zomer… Ik ben vanmiddag neuriënd naar de supermarkt gelopen om een flespompoen en kokosmelk te halen 😇. Ik had zoveel zin in pompoensoep!Daarna ook nog wat pompoenen gestempeld en terwijl ik dit type, zit ik heerlijk in bad. 🤎💛🧡 Kom maar door met die herfst! Zachte temperaturen, lekker harde wind, prachtige kleuren om je heen, alles ruikt heerlijk en soms een flinke regenbui terwijl je naar buiten kijkt met je pumpkin spice latte..Houd jij van herfst? 🍂 Liefs & creatiefs Salina 😚 💛 Stampin’ Up! Demo. Bestel deze toffe producten bij mij of kom in mijn creatieve team 👯‍♀️ door een voordeelpakket aan te schaffen! Op PaperStar .nl vind je meer info. Vragen? Stuur me een berichtje via een van mijn socials. ✂️ 🛒 Online shoppen doe je via PaperStar.stampinup.net ... Bekijk meerZie minder
View on Facebook

2 days ago

😍 Throwback Thursday want de koopjeshoek is weer aangevuld bij Stampin’ Up! Zoals bijvoorbeeld:✂️ 10 st. geschenkdoosjes van kraftkarton van 12,25 voor 4,90✂️ 20 st Memories & More wenskaarten & enveloppen van 12,25 voor 4,90✂️ 50 Memories & More kaartenset van 12,25 voor 4,00✂️ pinguïnpret stempelset van 22,- voor 6,- (!!)✂️ pinguïn pons van 23,- voor 5,50 (!!)✂️ 48 vellen speciaal designpapier abstracte pracht van 18,- voor 7,20✂️ 8 st kraft snoepdoosjes met gouden puntjes van 12,24 voor 4,90En dat is alleen nog maar het materiaal wat ik gebruikt heb, afgelopen jaar. Er staat nog meer in die koopjeshoek! 🙈Check PaperStar.stampinup.net voor alle aanbiedingen. Misschien zit er iets leuks bij om je wensenlijst van verzamelbestelling vrijdag aan te vullen? 😉Via bovenstaande link direct online bestellen of vrijdag met mij mee bestellen om je verzendkosten te drukken. Voor de koopjeshoek geldt: op = opLiefs & creatiefs Salina 😚 💛 Stampin’ Up! Demo. Bestel deze toffe producten bij mij of kom in mijn creatieve team 👯‍♀️ door een voordeelpakket aan te schaffen! Op PaperStar .nl vind je meer info. Vragen? Stuur me een berichtje via een van mijn socials. ✂️ 🛒 Online shoppen doe je via PaperStar.stampinup.net .....#koopjes #sale #papier #inkt #stempels #diy #zelfgemaakt #stampinup #stampinupdemo #kreadoe #creatief #cadeau #gift #labels #lint #inspiratie #helvoirt #paperlove #hobby #knutselspullen #tilburg #vught #denbosch #workshops #creatiefevent #blog #zelfdoen #kaarten #wenskaarten ... Bekijk meerZie minder
View on Facebook
Via de knop hier onder kom je bij alle afleveringen van eerdere Simpel Stempelen edities op Youtube.

Veel knutselplezier!

Altijd op de hoogte blijven? Abonneer op Youtube en zet het belletje aan!

Vraag gratis de digitale catalogussen aan

Vraag de gratis jaarcatalogus én minicatalogus aan van Stampin' Up! De jaarcatalogus bevat alle basisartikelen, materialen & stempelsets die het gehele jaar door te verkrijgen zijn. De minicatalogus komt ieder half jaar uit. Deze is helemaal afgestemd op het jaargetijde.

 

* Als je de catalogussen aanvraagt, dan stuur ik je regelmatig leuke acties en nieuwtjes. Je kunt je natuurlijk ieder moment uitschrijven.

Gelukt! Je ontvangt binnen een kwartier de catalogus(sen) in je mailbox. Niks ontvangen? Check eerst je spambox en stuur me anders een berichtje.