fbpx

Gratis Online workshops

 

Live op Facebook en terug te kijken op Youtube

Online workshops

Gratis Workshops

Via Facebook geef ik gratis live workshops. Deze workshops zijn later op diezelfde dag nog terug te kijken op mijn YouTube kanaal. Het leukste is natuurlijk als je live meedoet!

Waarom gratis? Omdat samen knutselen nog steeds het meest gezellig en vooral toegankelijk moet zijn voor iedereen.

Ga naar mijn de evenementen op mijn Facebookpagina en klik dat je geïnteresseerd bent of gaat om een melding te krijgen als ik live kom!

Scroll verder naar beneden voor het actuele aanbod van gratis workshops.

Online Workshops

Ik bied meerder gratis workshops aan in verschillende varianten. Lees hieronder meer èn indien van toepassing, schaf het bijpassende pakket aan om mee te doen.

Papierplezier in een kwartier
Voor lange tijd wekelijks, nu even on hold. Papierplezier in een kwartier is precies wat het ook zegt: In een live van een kwartier maak ik 1 voorbereid oroject om jou te laten zien wat je allemaal met de prachtige producten van Stampin’ Up! kunt doen. Binnenkort plan ik deze weer!

Papierpakkettenplezier!
Geheel nieuw sinds september 2023! Met de op dat moment actuele papierpakketten die ik aanbied maak ik een project. Ik bedenk niks vooraf, maar kies een set en ga live creëren. Gezelligheid alom :D. Elke maand maak ik iets met een ander pakket. Een papierpakket bestaat uit 11 vellen kaartkarton voor maar €5,-.

Geplande data Papierpakkettenplezier:
Vrijdag 15 september – 11:00 – < Kijk nu terug!
Maandag 16 oktober – 10:00 – < Kijk nu terug!
Vrijdag 17 november – 11:00 – < Kijk nu terug!
– Vrijdag 15 december – 11:00

De papierpakketten blijven beschikbaar zolang de voorraad strekt. Dus ook na deze data kun je de pakketten aanschaffen.

Catalogus Remake

Ongeveer 2 keer per jaar bied ik een catalogus remake workshop aan. Dan gaan ik aan de slag met een complete suite uit de catalogus en maak ik de voorbeelden die Stampin’ Up! gemaakt heeft, na. Bij deze workshops zorg ik altijd voor aantrekkelijke pakketten zodat je alles wat ik maak, ook kunt maken! Op dit moment staat er nog geen remake gepland, je kunt wel de eerdere edities terugkijken op mijn Youtube Kanaal!

PaperStar op Facebook!

2 days ago

💛 Gisteren weer genoten van een onwijs leuke workshop die ik verzorgd heb! Dit was een van de kaartjes. Ik denk misschien zelfs wel de favoriet. Heel simpel, maar zo leuk om te maken! 22 maart is de volgende workshop met het thema: Collagekaarten. Ik heb live aan tafel nog maar 3 plekjes (daarna evt nog enkele aan mijn bar) . Het thuispakket kan ik onbeperkt aanbieden! Aanmelden kan tot en met maandag 11 maart via PaperStar punt nl. Liefs & creatiefs Salina 😚 ✂️ Ook creatief zijn? Altijd welkom bij mijn workshops of in mijn creatieve team 💛 Meer info? Reageer hieronder of 💌 salina@paperstar.nl. .....#papier #inkt #stempels #diy #zelfgemaakt #stampinup #stampinupdemo #papierplezier #creatief #helvoirt #knutselen #kaartenmaken #cadoosjes #cadeau #papierworkshop #kaartenmaken #stempelen #kwaliteit #onlineworkshops #teamopbouw #creatiefteam ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 days ago

STARRY SKY!! Dat is de kleur die ik ga verzamelen 😇. Deze vijf knallende kleuren gaan ons per april verlaten..Dat betekent dat de producten in deze kleuren nu al langzaam uitverkocht raken. Wil je nog een refill voor je inktpad? Of gewoon een nieuwe?Misschien nog een pak papier van je favoriete kleuren? Lint?Enfin.. ik doe dit weekend nog een bestelling, dus laat het vooral weten als ik iets voor je kan bestellen! Of bestel op PaperStar.stampinup.net 😁Liefs & creatiefs Salina 😚 ✂️ Ook creatief zijn? Altijd welkom bij mijn workshops of in mijn creatieve team 💛 Meer info? Reageer hieronder of 💌 salina@paperstar.nl. ......#papier #inkt #stempels #diy #zelfgemaakt #stampinup #stampinupdemo #papierplezier #creatief #helvoirt #knutselen #kaartenmaken #cadoosjes #cadeau #papierworkshop #kaartenmaken #stempelen #kwaliteit #onlineworkshops #teamopbouw #creatiefteam ... See MoreSee Less
View on Facebook

4 days ago

De nieuwste workshop bij mij thuis is nu te boeken via PaperStar punt nl! ✂️ Live heb ik 6 plaatsen, thuispakketten oneindig 😋Aanmelden of bestellen kan tot en met 11 maart.Liefs & creatiefs Salina 😚 ✂️ Ook creatief zijn? Altijd welkom bij mijn workshops of in mijn creatieve team 💛 Meer info? Reageer hieronder of 💌 salina@paperstar.nl. .....#papier #inkt #stempels #diy #zelfgemaakt #stampinup #stampinupdemo #kreadoe #creatief #cadeau #gift #labels #lint #inspiratie #helvoirt #paperlove #hobby #knutselspullen #tilburg #vught #denbosch #workshops #creatiefevent #blog #zelfdoen #kaarten #wenskaarten ... See MoreSee Less
View on Facebook

4 days ago

🥰 Heb je de live gezien van the making of… dit boekje? Het boekje is gemaakt met enveloppen! En papierpakket ‘happy’. Je kijkt de live evt terug op mijn YouTube kanaal (@paperstar) of nog op mijn Facebookpagina. Ga je hem ook maken?Liefs & creatiefs Salina 😚 ✂️ Ook creatief zijn? Altijd welkom bij mijn workshops of in mijn creatieve team 💛 Meer info? Reageer hieronder of 💌 salina@paperstar.nl. .....#papier #inkt #stempels #diy #zelfgemaakt #stampinup #stampinupdemo #papierplezier #creatief #helvoirt #knutselen #kaartenmaken #cadoosjes #cadeau #papierworkshop #kaartenmaken #stempelen #kwaliteit #onlineworkshops #teamopbouw #creatiefteam ... See MoreSee Less
View on Facebook
Via de knop hier onder kom je bij alle afleveringen van eerdere Simpel Stempelen edities op Youtube.

Veel knutselplezier!

Altijd op de hoogte blijven? Abonneer op Youtube en zet het belletje aan!

Vraag gratis de digitale catalogussen aan

Vraag de gratis jaarcatalogus én minicatalogus aan van Stampin' Up! De jaarcatalogus bevat alle basisartikelen, materialen & stempelsets die het gehele jaar door te verkrijgen zijn. De minicatalogus komt ieder half jaar uit. Deze is helemaal afgestemd op het jaargetijde.

 

* Als je de catalogussen aanvraagt, dan stuur ik je regelmatig leuke acties en nieuwtjes. Je kunt je natuurlijk ieder moment uitschrijven.

Gelukt! Je ontvangt binnen een kwartier de catalogus(sen) in je mailbox. Niks ontvangen? Check eerst je spambox en stuur me anders een berichtje.