fbpx

VANAF 1 JUNI: DE NIEUWE KITS!

Oh man oh man oh man, wat ben ik enthousiast over deze nieuwe online collectie van Stampin’ Up! Een heel assortiment aan creative kits! Een doosje vol geluk, met en zonder stempelsets in en voor hele betaalbare prijzen. Ideaal voor beginners en knutselaars die graag een doosje meenemen op vakantie of een weekendje weg 😉

 

ALLEEN ONLINE 

En als je goed leest, zeg ik inderdaad ONLINE kits. Deze kits komen niet in de catalogus omdat ze voorraad gebonden zijn. Dat betekent:

– De kits kunnen op raken

– Ze zijn alleen online te zien, staan ze niet op de site van Stampin’ Up! dan zijn ze niet beschikbaar

– Je kunt ze zelf online bestellen en verzekerd zijn van de kit die je wilt

– Je kunt ze via mij bestellen, maar ik kan geen garantie geven dat de kit er nog is op het moment dat ik ga bestellen. Tenzij ik dit direct voor je doe en jij de kit (met betaling van de verzendkosten) naar jou toe laat sturen.

 

(beginners)WORKSHOPS & KINDERFEESTJES

Hoe leuk is het als je een workshop volgt waarbij je direct het hele projectje in je eigen doosje krijgt? Ideaal als je nog een beginner bent en Stampin’ Up! nog aan het ontdekken bent. 

Of voor een kinderfeestje! Er zijn kits waarbij er bijvoorbeeld 3 soorten kaartjes of doosjes gemaakt kunnen worden. Zo heb je voor 8 kinderen bijvoorbeeld snel aan 2 doosjes al genoeg. Betaalbaar, overzichtelijk en vooral heel erg leuk.

 

Volwassenworkshop Kits:

Incl kit van €14,50 – Kosten €17,50 p.p.
Incl kit van € 23,- Kosten €25,- p.p.

Kinderfeestje met een kit:

tot en met 4 kinderen – € 12,50,- per kind
tot en met 8 kinderen – € 10,- per kind
Wil je per kind een kit? Dan betaal je de kosten van de betreffende kit + €1,50

 

En dit zijn de 10 kits

Die als eerste gelanceerd worden op 1 juni. Ik ben bang dat sommige heel erg hard zullen gaan en natuurlijk ga ik ook een klein voorraadje aanleggen. Ja dat hoor je goed! Dit is een van de weinig producten van Stampin’ Up! die ik als demo in voorraad mag hebben. Dus wil je een keer meteen een kit, app me gerust of ik iets heb liggen!

Wanneer kits uitverkocht raken, weet ik dus niet. Ik weet ook niet wanneer er weer nieuwe ontwerpen gelanceerd worden. 

All in kits (met stempels, inkt en block)

Sentimental Rose
No Matter The weather
A little smile
You are my anchor
For the guys
Let's Party

All in kits met voorgedrukte teksten.

Ook nederlands! Bij de bovenste twee.

Kleurrijk geluk
Bloesemblaadjes
Kerchief
Precious Parcel

Voor ieder wat wils

Het gave vind ik zelf aan de kits, is dat de variatie zo groot is! Er zit altijd wel iets tussen wat je mooi vindt. Bestellen is mogelijk vanaf 1 juni. Zelf online of via mij. 

Wil je dat ik op 1 juni meteen een kit voor je mee bestel? Geef dit dan uiterlijk 31 mei voor 20:00 door. Aangezien de SALE ook op 1 juni begint, wil ik alles goed voorbereid hebben 😉

 

Ik wens je een heerlijke dag!

 

Lieve Creatieve Groet,

Salina

Vraag gratis de digitale catalogussen aan

Vraag de gratis jaarcatalogus én minicatalogus aan van Stampin' Up! De jaarcatalogus bevat alle basisartikelen, materialen & stempelsets die het gehele jaar door te verkrijgen zijn. De minicatalogus komt ieder half jaar uit. Deze is helemaal afgestemd op het jaargetijde.

 

* Als je de catalogussen aanvraagt, dan stuur ik je regelmatig leuke acties en nieuwtjes. Je kunt je natuurlijk ieder moment uitschrijven.

Gelukt! Je ontvangt binnen een kwartier de catalogus(sen) in je mailbox. Niks ontvangen? Check eerst je spambox en stuur me anders een berichtje.