fbpx
Banner najaar

Mini Catalogus Najaar

Yes! De meest warme catalogus van het jaar is daar! Dit is toch een heerlijke tijd om samen creatief bezig te zijn. Kerstkaarten maken, prachtige herfst en najaarskleuren en voor de liefhebbers een lekker portie Halloween. Klik hiernaast op de plaatjes om door de catalogi te bladeren.

Sale A Bration

Dit jaar voor het eerst ook een Sale A Bration in het najaar. Van 3 augustus tot en met 30 september cadeautjes verdienen bij elke 60,- van je bestelling! Deze sale a bration geldt wel: op = op! Dus wacht niet tot eind september als er cadeautjes zijn die je heel graag wilt hebben.

 

Voordeelpakket tijdens
de Sale a bration

Ook tijdens deze sale a bration is er natuurlijk weer een mooie aanbieding voor een voordeelpakket! Hiermee wordt je demo van Stampin’ Up! en kom je in mijn team de PaperstarS. Of je nu wel of geen klanten wilt werven en/of workshops wilt geven, het voordeelpakket is altijd een goed idee! 

Je betaalt 129,- en mag voor 175,- aan spulletjes uitzoeken! Hierna krijg je op elke bestelling minimaal 20% korting op al je producten die je koopt! 

Tijdens de sale a bration van het najaar mag je naast deze korting ook nog eens een bundel uit onderstaande lijst uitzoeken!

Direct instappen? Ga naar deze pagina: Altijd korting! en kom in mijn team. Meer weten? Stuur me een mailtje of een DM op een van mijn socials. 

 

najaarscatalogus
Sale a bration

Nederlandse Bundles en sets

Klik op het plaatje voor een vergroting

Bundles waar je uit mag kiezen

bij een voordeelpakket

Frosted Gingerbread Bundle – blz 65
Christmas Season Bundle – blz 66
Christmas to Remember Bundle – blz 66
Fantastische feestdagen Bundle (NL) – zie flyers
Whimsical Trees Bundle – blz 67
Peaceful Deer Bundle – blz 67
Sweet Little Stockings Bundle – 68
Penguin Place Bundle – blz 68
Pinguïnpret Bundle (NL) – zie flyer
Peaceful Cabin Bundle – blz 68
Arctic Bears Bundle – blz 69
Beauty of Tomorrow Bundle – blz 69
Gorgeous Leaves Bundle – blz 70
Nature’s Harvest Bundle – blz 71

Pinguinpret

NL Host set –
Gratis bij een bestelling van 375,- of meer

Deze set is helaas niet los te koop. MAAAR doe je een bestelling van 375,- of meer dan krijg je deze set helemaal gratis bij je bestelling! Doe samen met vriendinnen een bestelling en spaar zo deze set bij elkaar 😉

fantastische feestdagen
In je eigen woorden

Vraag gratis de digitale catalogussen aan

Vraag de gratis jaarcatalogus én minicatalogus aan van Stampin' Up! De jaarcatalogus bevat alle basisartikelen, materialen & stempelsets die het gehele jaar door te verkrijgen zijn. De minicatalogus komt ieder half jaar uit. Deze is helemaal afgestemd op het jaargetijde.

 

* Als je de catalogussen aanvraagt, dan stuur ik je regelmatig leuke acties en nieuwtjes. Je kunt je natuurlijk ieder moment uitschrijven.

Gelukt! Je ontvangt binnen een kwartier de catalogus(sen) in je mailbox. Niks ontvangen? Check eerst je spambox en stuur me anders een berichtje.