fbpx

Welkom!

Bij de Stamp Impressions Blog Hop Europe! Heerlijk dat je weer langskomt en nu op mijn vernieuwde website! Nog niet alles werkt zoals ik het wil en ook dat is ok. Mocht je iets willen weten wat je niet terug kunt vinden, stuur me gewoon even een berichtje. 
Vandaag is het thema: Make it Masculine! We gaan dus aan de slag voor onze mannen! En hoe handig is dat, net een paar weken voor vaderdag. Ik heb wat kaarten gemaakt die de eenvoud van de gebruikte stansen laat zien. 
OVERZICHT MANNENKAART

EEN PAK VOOR ELKE MAN

Het leuke van deze suite (Well Suited) is dat er typisch papier bij zit. En met typisch bedoel ik: je hebt er altijd een beeld bij als je ermee aan de slag gaat. Zo zit er bevoorbeeld een ruit bij die je direct aan die ene IT- buurman doet denken. Of de krijtstreep van dat pak van die bijzondere collega… 
Zo moest ik dus bij het bloemetjespapier denken aan een oud collega van mij. Deze man was directeur van een verander afdeling. Mega extravert en had altijd de leukste prints overhemden aan. 
bretels en overhemd

Lekker warme trui

Hier maakte ik een overhemd onder een trui. Door de embossingfolder: Tastefull Textile (textiel.. what’s in a name) te gebruiken, tover je je papier zo om in een warme fijn gebreide trui. Heerlijk als je kaart ook nog eens voelbaar is 😉
Ook hier gebruikte ik de kleine knoopjes. Je stanst deze direct per 6 uit. In de snijmalletjes zitten kleine embossing knoopjes die meteen de afbeelding van een klein knoopje in het papier drukken met uitsnijden, hoe leuk?! 
Het grijze twine (draad) past perfect bij de kleur van het overhemd. Dit twine koop je in deze kleur en donkerblauw (night of navy) in een pakketje. Bekentenis: ik ben verslaafd aan dit soort draad, ik gebruik het heeeel vaak. De label komt uit de Tastefull Label snijmallen.
trui met overhemd

strak in pak

Natuurlijk kon ik het niet laten om ook een mooi pak te maken. Een kraakhelder wit overhemd, strak gestreken. Knoopjes zijn natuurlijk weggewerkt ;-). Een pochet van magenta madnes kaartkarton en het pak zelf is natuurlijk gewoon zwart kaartkarton. Bij gebrek aan zwart glitterpapier… heb ik het zelf gemaakt!

tuxedo

Zelfgemaakt glitter of glanspapier

Met embossingpoeder maakte ik het zwarte glitterpapier waar ik vervolgens de revers van het pak mee maakte.

1. Ik wreef mijn versamark inktpad over het papier
2. Strooide hier embossingpoeder overheen (helaas wel retired dat glitterspul, maar ook heel leuk met gewoon embossingpoeder!)
3. En verhitte het geheel met de heattool!

Voila, een glad en (in dit geval) glitterend oppervlakte. Hier stans je elke vorm uit die je wilt. Supermakkelijk!

Embossingpoeder

Easy peasy

Met de producten van deze suite en een stansmachine kun je eindeloos variëren! De stempelset maakt het geheel helemaal af. Hieronder laat ik je zien welke producten ik heb gebruikt. Onthoud dat je lang niet alles nodig hebt om hiermee aan de slag te gaan. Ik laat wel graag zien welke opties je hebt. Moeite met kiezen? Stuur me een berichtje, ik help je graag. 

Elke maandag doe ik een bestelling bij Stampin’ Up! die bij mij geleverd wordt. Deze haal je dan bij mij op. Elk moment van de dag kun je online bestellen met PayPal of Creditcard. Ook kun je elk moment bij mij bestellen en laat ik het bij je thuisbezorgen voor €5,95 via UPS. Bij bestellingen boven de €60,- verzend ik gratis.

Mijn lieve bloghop collega’s hebben ook weer prachtige projecten gemaakt! Kllik op de ‘Next’ knop om door te gaan naar  Miranda – Atelier negen. Als het goed is, kom je zojuist van Sara vandaan van Kiss Kreative. Veel plezier met hoppen en laat een reactie achter! Vinden we allemaal leuk 🙂

Volgende deelnemer

 

Op de hoogte blijven van de laatste blogs en nieuws? Schrijf je hier in! Blijf creatief en geniet!

 

Lieve creatieve groet,

Salina * PaperStar

Creative event
Startpakket
Stampin rewards

Vraag gratis de digitale catalogussen aan

Vraag de gratis jaarcatalogus én minicatalogus aan van Stampin' Up! De jaarcatalogus bevat alle basisartikelen, materialen & stempelsets die het gehele jaar door te verkrijgen zijn. De minicatalogus komt ieder half jaar uit. Deze is helemaal afgestemd op het jaargetijde.

 

* Als je de catalogussen aanvraagt, dan stuur ik je regelmatig leuke acties en nieuwtjes. Je kunt je natuurlijk ieder moment uitschrijven.

Gelukt! Je ontvangt binnen een kwartier de catalogus(sen) in je mailbox. Niks ontvangen? Check eerst je spambox en stuur me anders een berichtje.