fbpx

Houdertje vol

Afgelopen week deelde ik de Koffiebekerhouder in combinatie met de Forever Greenery (of eeuwig groen) suite op mijn social media. Het originele ontwerp is van Jenni Pauli van Paulinespapier.de. Van mijn lieve teamleider en vriendin Jose ontvingen we in december de Kit by Jenni. Hiermee hebben we een koffiebekerhouder, volledig in kerststijl, gemaakt. Te gaaf gewoon. Niet gezien? Check nog even mijn instagram 😉

Omdat de houder zelf niet meer te bestellen is bij Stampin’ Up!, heb ik een originele houder uit elkaar gehaald. Deze heb ik gescand met mijn snijplotter (Brother scan n cut SDX1200) en zo bijgesteld dat hij precies op 2 A4tjes past. Later heb ik ze uit Thick Whisper White uitgesneden. En zo is dit exemplaar ontstaan!
forever fern

Coffee to go

In de houder staat een versierde koffiebeker (waar je natuurlijk nog iets leuks in kunt doen). Deze koffiebekers en de bijpassende snijmallen voor de sleeves komen terug in de volgende jaarcatalogus! Daarnaast nog vier smalle kaarten, een mini-album en 4 labels. Samen een schattig cadeautje wat ook weer functioneel gebruikt kan worden. Hoe? Door de inhoud weer weg te geven. Share some sunshine!

coffee cups

Lieve kaartjes

De afmetingen van de kaartjes zijn 14,85 x 7,4 cm. Precies, er kunnen er 2 uit een A4 vel. En dan houdt je dus nog een strook (of twee, ligt eraan hoe je gesneden hebt) over. Uit deze stroken heb ik de labels dan weer gehaald. De kaartjes hebben teksten van de stempelsets Natuurlijk voor altijd en Many Messages. Dus de jaarcatalogus meets de voorjaarscatalogus. 

Het gave van de many messages bundle is dat je 1 stempel hebt met 1 snijmal en dat tover je om in 23 labels. Dus: 1 keer stempelen + 1 keer stansen = 23 keer gebruiken! Leg jij maar eens uit 1+1=23…  Daarnaast kun je ook ervoor kiezen om de stans van de many messages los te gebruiken zodat je andere teksten op de labeltjes kunt stempelen. Hoe cool is dat?! Let op: deze snijmal is alleen voor de grote cut & embossing machine (of big shot).
forever fern

Prachtig Designpapier

Zowel de kaartjes als de labels hebben strookjes van het prachtige designpapier van de Forever Greenery suite. Het coole is dat je prima afkunt met 6″ velletjes. Vergeet niet dat al het designpapier bij mij ook in kleinere pakketjes te verkrijgen is! Net als gewoon papier. 

De labels zijn allemaal door de mini snij en embossing machine gehaald met de embossingfolders van de eerder genoemde suite. Deze embossingfolders zijn smal en zo perfect voor dit nieuwe schattige machientje. Het lint aan de bovenkant is het forever greenery trim combolint. Je krijg een rol cremekleurig en een rol gouddraad in deze combo pack. 

labels forever greenery

Golden touch

De voorkant van de dubbele koffiehouder en van het minialbum heb ik gedecoreerd met de golden hoops. Zo schattig, je kunt er hele bloemstukjes op maken als je wilt. In het mini album gebruikte ik de mooie stempels van deze suite. Het is net of er meerdere demensies in de stempels zitten. Zo kan iedereen kunstwerkjes maken!

Materialen

Hieronder laat ik je graag zien wat ik gebruikt heb. Schrik niet van de hoeveelheid: het is namelijk ook een enorm project. En daarnaast heb ik alles in de bundels en de losse materialen hieronder in het overzicht gezet. Wil je met deze suite aan de slag? Hij is in een keer verkrijgbaar, of je koopt er onderdelen van. Uiteraard zijn de stempels met bijpassende snijmallen in een bundle met 10% korting te verkrijgen.

Elke maandag besteldag! Je kunt ook via mijn webshop bestellen. Je betaald met Paypal of creditcard.
.
Blijf gezond en creatief,
Lieve groet,
Salina

Vraag gratis de digitale catalogussen aan

Vraag de gratis jaarcatalogus én minicatalogus aan van Stampin' Up! De jaarcatalogus bevat alle basisartikelen, materialen & stempelsets die het gehele jaar door te verkrijgen zijn. De minicatalogus komt ieder half jaar uit. Deze is helemaal afgestemd op het jaargetijde.

 

* Als je de catalogussen aanvraagt, dan stuur ik je regelmatig leuke acties en nieuwtjes. Je kunt je natuurlijk ieder moment uitschrijven.

Gelukt! Je ontvangt binnen een kwartier de catalogus(sen) in je mailbox. Niks ontvangen? Check eerst je spambox en stuur me anders een berichtje.