fbpx

Gratis Downloads

Want soms is het gewoon fijn als je inpiratie bij een ander op kunt doen!

 

Wanneer je iets  download, kom je automatisch op mijn maillijst.
Enkele keren per maand ontvang je van mij een mailtje met de laatste nieuwtjes en updates.
Je kunt je elk gewenst moment weer uitschrijven.

Lijm op z’n kop doosje

Je ziet het overal voorbij komen: die tombow lijm moet op z’n kop! Dan werkt hij meteen en komt het gaatje niet zo snel dicht te zitten. Maar ja.. zo’n borrelglaasje is ook zo suf. Dus maak je eigen doosje in je eigen favoriete kleuren!

Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en ontvang de beschrijving gratis in je email. Veel plezier ermee!

Fun Fold DSP Kaart

Heerlijk om een bijzondere kaart voor iemand te maken! Wil je ook aan de slag met dit ontwerp? Laat hieronder je naam en email achter en je krijgt de werkbeschrijving gratis in je emailbox. Meer afbeeldingen van de uitgevouwen kaart vind je in de blog van 19 januari 2023.

Fun Fold Pop up Kaart!

Heerlijk om een bijzondere kaart voor iemand te maken! Wil je ook aan de slag met dit ontwerp? Laat hieronder je naam en email achter en je krijgt de werkbeschrijving gratis in je emailbox.

Kaartformaten & Matten

Als je net begint is alles nogal overweldigend. Maar ook als je al een tijdje bezig bent, kun je wel wat hulpjes gebruiken. In de Kaartformaten & Matten download heb ik de formaten van basiskaarten & bijpassende matten, te maken met een gewoon A4 voor je op een rij gezet.

(het plaatje is een voorbeeld en niet het hele document)

voorbeeld

Laatste Catalogus(sen) Digitaal!

Wil jij graag lekker digitaal door de nieuwste catalogussen van Stampin’ Up! bladeren? Laat hier je gegevens achter en je ontvangt ze direct als download in je e-mail. Check eventueel je spam als je niets ontvangen hebt. 

New stuff coming soon…