fbpx

Easter Greetings!

Lente is in de lucht! En de paasdagen komen er ook weer aan. Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik niet echt iets met Pasen heb… De versiering in en om huis ervoor vind ik wel gezellig. Deze bloghop nemen we je mee in het paasthema. Dus ga er lekker voor zitten en ga vooral ook bij mijn collega-demo’s kijken wat zij gemaakt hebben! En weet: alle spulletjes die je in mijn blog ziet, zijn ook bij mij te koop.

Spring is in the air! And Easter is coming again. Well, I have to admit that I don’t really jump for Easter…  But, I think the decorations in and around the house are nice. In this blog hop we take you into the Easter theme. So sit back, relax and also take a look at my fellow demos to see what they’ve made! And know: all the stuff you see in my blog, can also be purchased from me.

Een simpel kaartje

en met een leuke techniek. Want de paaseitjes heb ik met de blending brushes gekleurd. Daarna nog even nat gesprayd voor het stippeleffect. Als laatste gepuncht met de Double Oval punch. En als je die ovaaltjes in tweeën knipt, krijg je een eitje!

De kleuren die ik gebruikt heb:
– Pale Papaya
– Fresh Freesia
– Soft Seafoam

and with a nice technique. Because I colored the Easter eggs with the blending brushes. Then sprayed wet for a stippling effect. Punched last with the Double Oval punch. And if you cut those ovals in half, you get an egg!

I used the colours:
– Pale Papaya
– Fresh Freesia
– Soft Seafoam

Notecard & Basic White

met die twee basis elementen maak je in een handomdraai de liefste kaartjes. Zelf maak ik graag gebruik van de Kraft Notecards & Envelopes, ik vind ze wat stoerder. Wil je zien hoe ik dit kaartje heb gemaakt? Op mijn Tiktok kanaal (@paperstar_salina) & mijn instagram laat ik je het filmpje zien. Ga er gerust naartoe en leuk als je me wilt volgen. Hieronder vind je de producten die ik gebruikt heb. Klik op het plaatje om direct in de webshop te zien. Wil je bestellen? Dat kan online via de webshop of stuur mij een berichtje zodat ik de bestelling voor je kan verzorgen. 

with those two basic elements you can make the sweetest cards in no time. I like to use the Kraft Notecards & Envelopes myself, I think they are a bit tougher. Want to see how I made this card? On my Tiktok channel (@paperstar_salina)  & my instagram I will show you the video. Feel free to go there and nice if you want to follow me. Below you will find the products I used. Click on the picture to see directly in the webshop. Do you want to order? You can do this online via the webshop or send me a message so that I can take care of the order for you.

Hop je mee?

Hieronder vind je de dames die meedoen met deze bloghop. Hoe werkt het? Klik de volgende hop aan die onder mij staat (of als ik de laatste ben, de bovenste) en doe dit bij elke dame waar je op uit komt opnieuw. Geniet van alle toffe ideeën!

Below you will find the ladies participating in this blog hop. How does it work? Click on the next hop below me (or if I’m the last one, the top one) and do this again with every lady you come across. Enjoy all the cool ideas!

Liefs & Creatiefs,

Salina

 

Ik ben Stampin’ Up! demonstratrice in Helvoirt (NB). Bestel bij mij deze toffe producten en volg (online) workshops! Volg me op insta, Facebook, Tiktok & Youtube voor inspiratie & tips. Vraagje? Stuur me gerust een berichtje op een van mijn socials.

Elke vrijdag doe ik een verzamelbestelling. Meer weten? Mail naar Salina@paperstar.nl

 

 

PS: Vind je het leuk om als eerste op de hoogte gehouden te worden van de laatste nieuwtjes? Kom van via onderstaande link in mijn Very Important Clients App Groep. In deze groep kan alleen IK berichtjes plaatsen en maak je soms ook nog kans op leuke prijsjes.

Vraag gratis de digitale catalogussen aan

Vraag de gratis jaarcatalogus én minicatalogus aan van Stampin' Up! De jaarcatalogus bevat alle basisartikelen, materialen & stempelsets die het gehele jaar door te verkrijgen zijn. De minicatalogus komt ieder half jaar uit. Deze is helemaal afgestemd op het jaargetijde.

 

* Als je de catalogussen aanvraagt, dan stuur ik je regelmatig leuke acties en nieuwtjes. Je kunt je natuurlijk ieder moment uitschrijven.

Gelukt! Je ontvangt binnen een kwartier de catalogus(sen) in je mailbox. Niks ontvangen? Check eerst je spambox en stuur me anders een berichtje.