fbpx

Het leukste creatieve event in Noord Brabant

Het creative event is een dag vol creatief plezier. Een hele dag bezig met meerdere projecten maken, samenzijn met creatieve geesten en genieten in je eigen bubbel. Schrijf je hier alvast in voor het event van 26 maart!

Creative event:
26 maart 2022

Fleurig voorjaar:
Herinneringen maken

INSCHRIJVING MOGELIJK TOT EN MET 9 MAART 2021
Als alles blijft zoals het is, vindt creative event plaats in het HelvoirtHuis in Helvoirt (NB). Is dit qua afstand of andere redenen geen optie voor jou? Dan kun je ook het online pakket aanschaffen.

 

Wat mag je verwachten?

Supergave projecten

Je krijgt een uitgebreid pakket aan materialen en bijpassende beschrijving om Fleurige projecten waar je heirnneringen in kunnen te maken! Daarbij maak je gebruik van mijn stempelsets, tools en alles om jouw project tot een groot succes te maken.

Online: Je ontvangt hetzelfde pakket, kosten zijn incl verzending. Uiteraard kun je naast het pakket ook de bijpassende stempelset aanschaffen.

 

Een natje en een droogje

Bij de online versie kies je natuurlijk helemaal zelf wat je eet en drinkt 😉

Koffie, thee en water gedurende de dag.

Uiteraard ontbreekt wat lekkers voor tijdens het knutselen niet!

Persoonlijke Lunch

Zorg dat je bij de online editie je lekker laat verwennen door iemand die voor jouw lunch zorgt 😉

 

Een heerlijke, eenvoudige lunch! Afgestemd op jouw wensen. Koolhydraatarm? Glutenvrij? Of gewoon lekker alles?

Caatjes Catering uit Helvoirt verzorgt een verse een fantastische lunch voor ons allemaal.

Samenzijn met creatievelingen

Of je nu alleen komt of samen met een of meerdere vriendinnen, alleen ben je niet! Iedereen die meedoet aan deze dag voelt zich hoe dan ook verbonden door creativiteit.

Ontmoet en maak contact, je weet nooit wat voor moois er ontstaat!

Online krijg je van mij een opgenomen youtube uitleg over het project. Spreek eventueel met een vriendin af om samen aan de slag te gaan!

Iedereen is welkom!

Ben je nog helemaal beginner? Of zelfs niet bekend met Stampin’ Up!? Geen punt, je gaat genieten van de creativiteit, hoe dan ook!

Dus of je nu Demo van Stampin’ Up, gevorderde crafter of beginner bent, geen punt! Je bent welkom.

En thuis nog even verder...

Het project is zo uitgebreid als dat je het zelf maakt. Je krijg in ieder geval meer dan voldoende materialen om ook thuis nog lekker verder te gaan met je prachtige herinneringen project

“Goed geregeld, ontspannen sfeer, met een prachtig uitgebreid pakket, leuke projecten. Echt een heerlijk dagje voor tijd voor jezelf!”

Kim Jansen

” Het was een hele fijne en inspirerende dag met gezellige mede creatievelingen. Ik kan niet wachten tot het volgende live event”

Esther Schellekens

” Ik vond de workshop in het Helvoirthuis echt super gaaf. Je komt meteen tot rust en je kunt je creativiteit de vrije loop laten gaan. Ook als je dat niet zoveel hebt. EEn gezellige èn ontspannende dag.
Heerlijk na een week hard werken om zo weer even op te laden.
Kortom: een fijne dag, leuke mede deelnemers, mooie materialen en het belangrijkste: Salina, die weer de meest leuk creaties heeft bedacht, gemaakt en aan ons overbrengt.”

Lienke Klerks

locatie

Locatie

Helvoirthuis

Kloosterstraat 30

Helvoirt

geld kosten

Kosten

€69,- p.p.

Incl uitgebreid materiaalpakket. Lunch, beschrijvingen, koffie / thee / water, lekkernijen, gezelligheid, samenzijn en een loterij…

Online: De kosten zijn inclusief verzenden

 

Vanaf 17 jaar tot 99+

Tijd en datum

Tijd & Datum

Zaterdag 26 maart 2021

10:00 – 16:30

Creative event 2020
Pompoen versiering

Voorbeelden van eerdere edities