fbpx

Het leukste creatieve event in Noord Brabant

Het creative event is een dag vol creatief plezier. Een hele dag bezig met meerdere projecten maken, samenzijn met creatieve geesten en genieten in je eigen bubbel.

Zet nu jezelf op de wachtlijst voor de mega speciale editie.. Nummer 10! Op 12 oktober 2024 vindt deze plaats.. locatie en tijden volgen nog.

Creative event:
6 april 2024

THEMA: Back to Basic

Zoals je gewend bent is het event in het HelvoirtHuis in Helvoirt (NB). Is dit qua afstand of andere redenen geen optie voor jou? Dan kun je ook het thuis workshop pakket aanschaffen.

 

Wat mag je verwachten?

Supergave projecten & een mooi pakket

Je krijgt een uitgebreid pakket aan materialen en bijpassende beschrijving om alle projecten te maken.! Daarbij maak je gebruik van mijn stempelsets, tools en alles om jouw project tot een groot succes te maken.

Voor thuis: Je ontvangt hetzelfde pakket, uiteraard met beschrijving en de kosten zijn incl verzending. Uiteraard kun je naast het pakket ook de bijpassende stempelset met en zonder stansen aanschaffen.

 

Een natje en een droogje

Thuis kies je natuurlijk helemaal zelf wat je eet en drinkt 😉

Koffie, thee en water gedurende de dag.

Uiteraard ontbreekt wat lekkers voor tijdens het knutselen niet!

Gewoon lekkere Lunch

Zorg dat je bij de online editie je lekker laat verwennen door iemand die voor jouw lunch zorgt 😉

 

Een heerlijke, eenvoudige lunch! Afgestemd op jouw wensen. Koolhydraatarm? Glutenvrij? Of gewoon lekker alles?

Samenzijn met creatievelingen

Of je nu alleen komt of samen met een of meerdere vriendinnen, alleen ben je niet! Iedereen die meedoet aan deze dag voelt zich hoe dan ook verbonden door creativiteit.

Ontmoet en maak contact, je weet nooit wat voor moois er ontstaat!

Ben je thuis? Spreek eventueel met een vriendin af om samen aan de slag te gaan!

Iedereen is welkom!

Ben je nog helemaal beginner? Of zelfs niet bekend met Stampin’ Up!? Geen punt, je gaat genieten van de creativiteit, hoe dan ook!

Dus of je nu Demo van Stampin’ Up, gevorderde crafter of beginner bent, geen punt! Je bent welkom.

En thuis nog even verder...

Het project is zo uitgebreid als dat je het zelf maakt. Je krijg in ieder geval meer dan voldoende materialen om ook thuis nog lekker verder te gaan met je prachtige project

“Goed geregeld, ontspannen sfeer, met een prachtig uitgebreid pakket, leuke projecten. Echt een heerlijk dagje voor tijd voor jezelf!”

Kim Jansen

” Het was een hele fijne en inspirerende dag met gezellige mede creatievelingen. Ik kan niet wachten tot het volgende live event”

Esther Schellekens

” Ik vond de workshop in het Helvoirthuis echt super gaaf. Je komt meteen tot rust en je kunt je creativiteit de vrije loop laten gaan. Ook als je dat niet zoveel hebt. EEn gezellige èn ontspannende dag.
Heerlijk na een week hard werken om zo weer even op te laden.
Kortom: een fijne dag, leuke mede deelnemers, mooie materialen en het belangrijkste: Salina, die weer de meest leuk creaties heeft bedacht, gemaakt en aan ons overbrengt.”

Lienke Klerks

locatie

Locatie

Helvoirthuis

Kloosterstraat 30
Helvoirt

geld kosten

Kosten

77,- p.p. voor een live toegangskaartje of 66,- voor het thuispakket.

Het thuispakket wordt gratis naar je toe gestuurd.

 

Vanaf 17 jaar tot 99+

Tijd en datum

Tijd & Datum

Zaterdag 6 april 2024

10:00 – 16:00

Extra pakketopties

Schaf evt de stempelset, snijmallen of beide aan om thuis lekker verder te gaan! Je krijgt 10% korting op deze producten

Stempelset: in this moment. 

Snijmallen: Dagelijks Detail

 

Creative event 2020
Pompoen versiering

Vraag gratis de digitale catalogussen aan

Vraag de gratis jaarcatalogus én minicatalogus aan van Stampin' Up! De jaarcatalogus bevat alle basisartikelen, materialen & stempelsets die het gehele jaar door te verkrijgen zijn. De minicatalogus komt ieder half jaar uit. Deze is helemaal afgestemd op het jaargetijde.

 

* Als je de catalogussen aanvraagt, dan stuur ik je regelmatig leuke acties en nieuwtjes. Je kunt je natuurlijk ieder moment uitschrijven.

Gelukt! Je ontvangt binnen een kwartier de catalogus(sen) in je mailbox. Niks ontvangen? Check eerst je spambox en stuur me anders een berichtje.