fbpx

Kleurencombinatie

Welkom bij een  nieuwe Stamp Impressions Blog Hop! Met deze maand de Kleurencombinatie: Starry Sky – Orchid Oasis – Melon Mambo – Flirty Flamingo. En  deze keer heb ik van een nood een deugd gemaakt. De kaart die ik gemaakt heb, is meteen naar een dierbare ontvanger gegaan gisteren: Mijn vader!

Welcome to a new Stamp Impressions Blog Hop! With this month the Color Combination: Starry Sky – Orchid Oasis – Melon Mambo – Flirty Flamingo. And this time I made a virtue of necessity. The card I made went straight to a dear recipient yesterday: My dad!

Ontdekken

Als je me ook volgt op social media weet je misschien wel dat ik al een tijdje een nieuwe stijl aan het ontdekken ben: Art journaling. Ik geniet enorm van het experimenteren met kleuren, materialen, nieuwe technieken. En dat heerlijk helemaal loslaten! En dat is niet helemaal des ‘Stampin’ Ups!’ Toch geloof ik erin dat het met de producten van Stampin’ Up! wel kan. En dat laat ik je ook met de kaart van vandaag weer zien. 

If you also follow me on social media, you might know that I’ve been discovering a new style for a while now: Art journaling. I really enjoy experimenting with colors, materials, new techniques. And let it go completely! And that’s not quite the ‘Stampin’ Up! style’. Still, I believe that it is also possible with Stampin’ Up! products. And I’ll show you that again with today’s card.

Kliederen met inkt

Als basis heb ik het Aquarelpapier gebruikt. Deze heb ik met de brede waterpen helemaal nat gemaakt. Vervolgens stempel ik direct op het natte papier. Tussen de kleuren door natuurlijk even de stempel goed schoonmaken en wellicht ook je papier opnieuw natmaken. Droog naar wens met een heattool of heb even geduld ;). Daarna heb ik met een (oude) decoratiesjabloon en een blendingborstel de stipjes aangebracht.  

I used watercolor paper as a base. I made this completely wet with the wide water pen. Then I stamp directly on the wet paper. In between the colors, of course, clean the stamp well and perhaps also re-wet your paper. Dry as desired with a heat tool or be patient ;). Then I applied the dots with an (old) decoration mask and a blending brush.

Stempelen met papier

Aquarelpapier is uiteraard wat dikker van vezel en dan kan de witte rand wat hard overkomen op je project. Dit kun je simpel oplossen door je papier even in je inktpad te stempelen!

Watercolor paper is of course a bit thicker in fiber and then the white edge can appear a bit hard on your project. You can easily solve this by stamping your paper in your ink pad!

Wat heb ik gebruikt?

Ik laat je graag zien welke producten ik gebruikt heb om deze kaart te maken. Je hebt niet altijd alles nodig om zover te komen, kies wat bij jou past! Elke vrijdag is het verzamelbesteldag (ik help je graag met advies en bestellen) of je shopt makkelijk door op de afbeeling van je product naar keuze te klikken. 

Kijk bij mijn collega’s!

Alle teamleden van het Stamp Impressions Blog Hop team hebben met deze kleurencombinatie gewerkt. Nieuwsgierig geworden wat er mogelijk is? Hieronder vindt je alle deelnemers. Klik op de link naar wens.

All team members of the Stamp Impressions Blog Hop team have worked with this color combination. Curious about what’s possible? Below you will find all participants. Click on the link as desired.

Hopelijk heb je weer genoten van mijn creaties en ga je zelf ook aan de slag! Ik help je graag met advies, dus schroom niet om mij te appen of te mailen.

Ook vind ik het heel leuk als je hieronder een reactie achterlaat!

 

Liefs & Creatiefs

Salina x

 

Whats app: 06-12842600
Email: salina@paperstar.nl

Aanbiedingen van deze maand

Hieronder vind je de actuele aanbiedingen en nieuws van deze maand.
Wil je meer weten? Vragen? Advies nodig? Schroom niet en app of mail mij. 

Extra voordelig startpakket

Een erg groot wensenlijstje? Of wilde je stiekem altijd al bij een creatief team horen? In de maand juni koop je een starterpakket voor 129,- en kies je maar liefst voor 207,- aan producten uit!

Hierna ontvang je, zo lang je demo bent en wilt blijven, standaard minimaal 20% korting op al je volgende aankopen.

Je wordt onderdeel van een gezellig creatief team en misschien verdien je ook nog een leuk zakcentje door producten te verkopen.

Dat laatste is alles behalve verplicht, het gaat vooral om genieten van creativiteit!

Meer weten: Ga naar deze pagina of app me op: 06-12842600

Mega voordelig Stempels & materialen van SU!

Elk jaar zijn er stempelsets en spulletjes van Stampin’ Up! die uit de catalogus verdwijnen. Dat is voor mij het moment om mijn kasten op te ruimen!

De koopjeshoek, Nederlande sets, Tweedehands & uit de collectie categorie… alles is weer helemaal up to date.

Shop nu de beste kwaliteit voor een laag prijsje. Alle sets zijn goed verzorgd en komen uit een rookvrij huis. Veel shopplezier!

Direct naar de webshop

 

 

15% korting op heel veel designpapier

Dit is het moment om het designpapier te kopen wat jij het allermooiste vindt!

De aanbieding geldt ook als je maar een half pak aan wilt schaffen. Dat is alleen mogelijk als je bij mij via app of mail besteld, want ik deel zelf het pak op.

Direct online shoppen: Ga naar deze pagina of app me om mee te doen met de verzamelbestelling op vrijdag: 06-12842600. Mailen kan naar: Salina@paperstar.nl

Vraag gratis de digitale catalogussen aan

Vraag de gratis jaarcatalogus én minicatalogus aan van Stampin' Up! De jaarcatalogus bevat alle basisartikelen, materialen & stempelsets die het gehele jaar door te verkrijgen zijn. De minicatalogus komt ieder half jaar uit. Deze is helemaal afgestemd op het jaargetijde.

 

* Als je de catalogussen aanvraagt, dan stuur ik je regelmatig leuke acties en nieuwtjes. Je kunt je natuurlijk ieder moment uitschrijven.

Gelukt! Je ontvangt binnen een kwartier de catalogus(sen) in je mailbox. Niks ontvangen? Check eerst je spambox en stuur me anders een berichtje.