fbpx

Hysterisch Creatief

Wat een hysterische live weer, nu weet ik ook alweer waarom ik dit niet te vaak ‘s avonds doe hahaha. Je kijkt hem hieronder terug. 

Bijgaand eerst de formaten van de kaarten die ik WEL heb gemaakt. De overige twee kaarten komen op een ander moment in een andere live voorbij. De formaten daarvan vindt je onderaan het bericht:

LABEL:
– Soft Seafoam 6 x 9 cm
– Calypso Coral 6 x 9 cm

OLD OLIVE KAART MET DSP ACHTERGROND:
– Basis 14,85 x 21 cm vouwlijn op 10,5 cm
– DSP 14,85 x 9 cm

KAART MET BEER:
– Basis 14,85 x 21 vouwlijn op 10,5 cm
– Mat 14,35 x 10 cm
– Strookjes DSP: 7,6 x 2 cm

Dan heb je natuurlijk nog de kaart met het vosje en de uil en de kaart met de uil en de bomen. Ik leg aan het einde van de video uit HOE dat je ze maakt, hieronder de formaten.

VOSJE EN UIL:
– Basiskaart in Blushing Bride 14,85 x 21 vouwlijn op 10,5
– DSP met hartjes 14,35 x 10 cm
– Shimmery white mat 12 x 8,5 cm
– Label is van de Pretty Pillowbox, tekst in So Saffron
– Parels zijn gekleurd met so saffron blends

UIL OP BOOMSTAM:
– Basiskaart in Sahara Sand 14,85 x 21 vouwlijn op 10,5 cm
– DSP 2″ x 13,85 cm (5,1 cm breed)
– Het strikje is met de Linnen Draad

Zelf aan de slag

De pakketten voor deze workshop zijn nog beschikbaar zolang het Designpapier verkrijgbaar is. Dat is naar verwachting Eind April 2023. Via de Button hieronder kom je direct in de online shop terecht en kies je het pakket bij jou past. Wil je liever wat losse producten bestellen hiervoor? Klik dan op een van de plaatjes om de betreffende tool aan te schaffen.

Uiteraard is het mogelijk om de overige producten uit de live ook los te bestellen. Ga naar de webshop of stuur me een berichtje voor hulp!

See you next time?

Op dinsdag 15 november is de volgende Catalogus Remake live op Facebook! Ga naar het Facebook Evenement en klik op ‘Gaat’ of ‘Interesse’ en krijg een melding de dag en het moment dat ik live ga. Zo mis je de workshop niet!

Uiteraard kom ik komende woensdag 5 oktober ook live met Papierplezier In Een Kwartier. Voor nu: veel plezier met de eerste Catalogus Remake.

 

Veel Liefs & Creatiefs,

Salina

Vraag gratis de digitale catalogussen aan

Vraag de gratis jaarcatalogus én minicatalogus aan van Stampin' Up! De jaarcatalogus bevat alle basisartikelen, materialen & stempelsets die het gehele jaar door te verkrijgen zijn. De minicatalogus komt ieder half jaar uit. Deze is helemaal afgestemd op het jaargetijde.

 

* Als je de catalogussen aanvraagt, dan stuur ik je regelmatig leuke acties en nieuwtjes. Je kunt je natuurlijk ieder moment uitschrijven.

Gelukt! Je ontvangt binnen een kwartier de catalogus(sen) in je mailbox. Niks ontvangen? Check eerst je spambox en stuur me anders een berichtje.