fbpx

Nooit meer alleen…

Creatief zijn doe je samen. Of misschien wel liever samen alleen. Of je nou wel of geen klanten wilt aantrekken. Of je nu vooral lekker spulletjes en ideeen wilt verzamelen. Of je instapt voor de korting en het mooie pakket. Of je workshops wilt gaan geven. Of je vooral jezelf niet zo alleen meer wilt voelen.

Je bent altijd welkom in mijn team.

Klik hieronder op de button om bij mijn team te komen. Kies jouw land van voorkeur. Anders dan NL of BE?
Stuur me even een berichtje.

blogpagina stampin up paper star

Wat zijn de andere voordelen?

  • Korting: Op alle producten van Stampin’ Up! minimaal 20% korting wanneer je een bestelling doet voor 
  • Sneak peeks: Je krijgt als aller aller eerste de nieuwe catalogus en exclusieve online only producten te zien en in handen!
  • Privilege aankopen: Je mag altijd eerder bestellen dan een niet demo!
  • Je wordt ‘betaald’ om te doen wat je leuk vindt: Geef workshops, verkoop aan anderen en krijg de eerste genoemde korting als beloning
  • Maak leuke connecties met gelijkgestemden:  Naast je eigen team ontmoet je demo’s over de hele wereld. Een band opbouwen gaat zoveel sneller als je allebei doet wat je leuk vindt! Zowel online als bij meetings die door Stampin’ Up! georganiseerd worden, je hebt alle mogelijkheden.
  • Deelnemen aan de events van Stampin’ Up!: Enkele keren per jaar organiseert Stampin’ Up! (business) eventdagen over de hele wereld, ook jij mag hier (tegen betaling) bij zijn! Van een driedaags event zoals On Stage tot een halve dag online bij Creativity Now. Stampin’ Up! helpt jou om nog meer inspiratie te krijgen en als je wilt, je bedrijf te laten groeien. 

Instapaanbieding!

Een paar keer per jaar heeft Stampin’ Up! een toffe aanbieding waarmee instappen nog leuker wordt! Hiernaast (of boven als je op mobiel kijkt) zie je de nieuwste!

Geen aanbieding op dit moment? Dan toch een aanbieding.. want standaard:

– Kost een instap voordeelpakket 129,-
– Daarvoor kies je vooe 175,- aan producten uit.
– Daarnaast ontvang je een gratis businesspakket
– En wordt alles gratis naar je verzonden.

Hierna ontvang je alle voordelen die ik bovenaan ook al heb genoemd! Nog meer vragen? HIeronder heb ik de meestgestelde vragen op een rij gezet voor je.

Of stuur mij een berichtje.

 

ON stage 2019
onstage 2019 presentatie Dusseldorf

On Stage  2019: Dusseldorf

Koud een jaar Demo en presenteren voor een zaal vol met 1200 demo’s! Hoe gaaf is dat! Door de Directeur Stampin’ Up! Nederland en Zuid-Duitsland was ik gevraagd om een productpresentatie te doen.

Vol goede moed zei ik ja, daarna zei hij pas dat het dat jaar in de Messe in Dusseldorf was en niet in een van der Valk in Nederland, zoals de andere jaren.

Ik was stikzenuwachtig net voor de presentatie, maar man, wat was het gaaf! Een enorme eer natuurlijk, dat ook.

Goed om te weten

Stel je eigen voordeelpakket samen:
Je mag voor €175,- aan producten uitzoeken en je betaalt maar €129,-! De betaling vind plaats middels creditcard of PayPal.

Wat te doen om korting te behouden?

Elk kwartaal doe je voor minimaal €371,- incl btw een bestelling bij Stampin’ Up!. De kwartalen zijn: Jan-Mrt, Apr-Jun, Jul-Sept en okt-dec.

Het eerste kwartaal is wanneer je instapt natuurlijk al begonnen. Je hoeft dan nog niet aan het minimum te voldoen. Je hebt tot het einde van het volgend kwartaal om dat wel te doen. De bestellingen die je in je eerste kwartaal doet, tellen natuurlijk wel gewoon mee.

Moet ik perse aan anderen verkopen?

Nee zeker niet! Het maakt het halen van je omzet doel per kwartaal vaak wel makkelijker als je betalende klanten vindt. Je mag ook lekker alles aan jezelf besteden. Besef dat het voor Stampin’ Up! niet uitmaakt hoe jij dit doet.

Wellicht heb je een vriendin of creatieve buurvrouw die jouw graag helpt om elk kwartaal bij het team te blijven!

Moet ik workshops of party's geven?

Nee. Jij bepaalt wat je doet en hoe je het doet. Je moet niks.

Wat als ik het kwartaalminimum niet haal?

Je krijgt een extra maand de tijd om alsnog je kwartaal te halen. Let op, je nieuwe kwartaal is dan ook al begonnen. Lukt dat niet, dan hoef je niets te doen. Je valt uit als demo, je hebt geen verplichtingen meer.

Je kunt ook niet meer kopen met de 20% korting.

Wil je toch weer instappen? Geen probleem; je koopt een nieuw voordeelpakket en je doet weer mee.

Wat als ik geen demo meer wil zijn?

Je hoeft niets te doen. Zodra jij niet je kwartaalminimum haalt, valt je uit als demo.

Je loopt geen risico, er zijn geen kleine lettertjes of verplichtingen en niemand komt verhaal halen voor jouw keuze!

Ons Team – the PaperstarS

De samenstelling van het team is nooit in beton gegoten. Mensen komen erbij en haken weer af. Dat is ook wat mijn team zo gezellig maakt: jij doet wat jij wilt!

Ontmoet: 

Nicole – Letters By Nic
Kizzy – Post van tante Kees
Marinda – Cards by Marinda
Monic
Bente – Coffee & Crafts
Bianca
Reina
Cindy – Cards by Cindy
Janneke
Monique
Benita

Vraag gratis de digitale catalogussen aan

Vraag de gratis jaarcatalogus én minicatalogus aan van Stampin' Up! De jaarcatalogus bevat alle basisartikelen, materialen & stempelsets die het gehele jaar door te verkrijgen zijn. De minicatalogus komt ieder half jaar uit. Deze is helemaal afgestemd op het jaargetijde.

 

* Als je de catalogussen aanvraagt, dan stuur ik je regelmatig leuke acties en nieuwtjes. Je kunt je natuurlijk ieder moment uitschrijven.

Gelukt! Je ontvangt binnen een kwartier de catalogus(sen) in je mailbox. Niks ontvangen? Check eerst je spambox en stuur me anders een berichtje.