fbpx

Altijd korting? Altijd korting!

the paper stars teamopbouw

Want dat is wat je krijgt als je een voordeelplakket koopt. Je krijgt bij elke bestelling die je plaatst zowaar (minimaal) 20% korting!

En dat is het niet het enige voordeel.

Een voordeelpakket koop je voor €129,- en daarbij krijg je €46,- aan gratis producten. Je mag dus voor €175,- aan Stampin’ Up! spulletjes uitzoeken. Tijdens sommige periodes, zoals de Sale A Bration, zijn er zelfs nog aantrekkelijkere acties. Klik hier voor de laatste actie.

Dat is nog eens een mooie deal he?

Daarna ben je officieel een demonstrator en onderdeel van mijn team: the PaperstarS

Wat zijn dan die voordelen?

  • Korting: Op alle producten van Stampin’ Up! minimaal 20% korting
  • Sneak peeks: Je krijgt als aller aller eerste de nieuwe catalogu te zien en in handen!
  • Privilege aankopen:  Je mag altijd eerder bestellen dan een niet demo!
  • Je wordt betaald om te doen wat je leuk vindt: Geef workshops of party’s, koop met korting voor jezelf en verkoop aan anderen en krijg het verschil in prijs als beloning!
  • Connect met gelijkgestemden:  Je komt in een team met creatieve dames, we hebben minimaal 2 keer per jaar een teamdag en elk kwartaal krijg je van mij een knutselpakketje om aan de gang te blijven. Gezamenlijke facebookgroep voor vragen en gezelligheid.
  • Deelnemen aan de events van Stampin’ Up!: twee keer per jaar organiseert Stampin’ Up! (business) eventdagen over de hele wereld, ook jij mag hier (tegen betaling) bij zijn!

Interessant? Lees hieronder verder voor de veelgestelde vragen zoals: moet ik workshops geven? (Ik kan je al verklappen, nee hoor, je mag ook gewoon lekker alles voor jezelf doen 😉 )

ON stage 2019
onstage 2019 presentatie Dusseldorf

On Stage  2019: Dusseldorf

Koud een jaar Demo en presenteren voor een zaal vol met 1200 demo’s! Hoe gaaf is dat! Door de Directeur Stampin’ Up! Nederland en Zuid-Duitsland was ik gevraagd om een productpresentatie te doen.

Vol goede moed zei ik ja, daarna zei hij pas dat het dat jaar in de Messe in Dusseldorf was en niet in een van der Valk in Nederland, zoals de andere jaren.

Ik was stikzenuwachtig net voor de presentatie, maar man, wat was het gaaf! Een enorme eer natuurlijk, dat ook.

Goed om te weten

Stel je eigen voordeelpakket samen:
Je mag voor €175,- aan producten uitzoeken en je betaalt maar €129,-! De betaling vind plaats middels creditcard of PayPal.

Wat te doen om korting te behouden?

Elk kwartaal doe je voor minimaal €371,- incl btw een bestelling bij Stampin’ Up!. De kwartalen zijn: Jan-Mrt, Apr-Jun, Jul-Sept en okt-dec.

Het eerste kwartaal is wanneer je instapt natuurlijk al begonnen. Je hoeft dan nog niet aan het minimum te voldoen. Je hebt tot het einde van het volgend kwartaal om dat wel te doen. De bestellingen die je in je eerste kwartaal doet, tellen natuurlijk wel gewoon mee.

Moet ik perse aan anderen verkopen?

Nee zeker niet! Het maakt het halen van je omzet doel per kwartaal vaak wel makkelijker als je betalende klanten vindt. Je mag ook lekker alles aan jezelf besteden. Besef dat het voor Stampin’ Up! niet uitmaakt hoe jij dit doet.

Wellicht heb je een vriendin of creatieve buurvrouw die jouw graag helpt om elk kwartaal bij het team te blijven!

Moet ik workshops of party's geven?

Nee. Jij bepaalt wat je doet en hoe je het doet. Je moet niks.

Wat als ik het kwartaalminimum niet haal?

Je krijgt een extra maand de tijd om alsnog je kwartaal te halen. Let op, je nieuwe kwartaal is dan ook al begonnen. Lukt dat niet, dan hoef je niets te doen. Je valt uit als demo, je hebt geen verplichtingen meer.

Je kunt ook niet meer kopen met de 20% korting.

Wil je toch weer instappen? Geen probleem; je koopt een nieuw voordeelpakket en je doet weer mee.

Wat als ik geen demo meer wil zijn?

Je hoeft niets te doen. Zodra jij niet je kwartaalminimum haalt, valt je uit als demo.

Je loopt geen risico, er zijn geen kleine lettertjes of verplichtingen en niemand komt verhaal halen voor jouw keuze!

Ons Team – the PaperstarS

Peperstar Salina

Me! Salina

PaperStar – Teamleider

Kim Guleij Paperfun

Nicole Kuijs

Letters by Nic

Marinda Kersbergen

Marinda Kersbergen

Cards by Marinda

En uiteraard zijn er nog meer teamleden van the PaperstarS!

Deze dames doen heerlijk mee voor de korting, de hobby en de teamactiviteiten.

Vraag gratis de digitale catalogussen aan

Vraag de gratis jaarcatalogus én minicatalogus aan van Stampin' Up! De jaarcatalogus bevat alle basisartikelen, materialen & stempelsets die het gehele jaar door te verkrijgen zijn. De minicatalogus komt ieder half jaar uit. Deze is helemaal afgestemd op het jaargetijde.

 

* Als je de catalogussen aanvraagt, dan stuur ik je regelmatig leuke acties en nieuwtjes. Je kunt je natuurlijk ieder moment uitschrijven.

Gelukt! Je ontvangt binnen een kwartier de catalogus(sen) in je mailbox. Niks ontvangen? Check eerst je spambox en stuur me anders een berichtje.